a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Arnica je robna marka najpoznatijeg i vodećeg turskog proizvodjača malih električnih aparata za domaćinstvo – SENUR iz Istanbula, koji uspešno posluje više od 50 godina. Zbog svog znanja, iskustva i tehnologije koja je u potpunosti robotizovana, Senur je postao jedan od medjunarodno najpriznatijih proizvodjača na globalnom nivou.

Arnica – Lider u industriji kućnih uređaja

Početkom 2001. godine, kompanija implementira sopstveni brend pod nazivom ARNICA. Naprednim proizvodnim procesom, primenom inovacija i ulaganjem u vrhunsku tehnologiju brzo postaje vodeća robna marka na teritoriji Turske i okolnih zemalja.

Arnica ubrzo osvaja divljenje i zahvalnost svojih potrošača. 2009. godine dobija prestižnu nagradu „Consumer Quality Award“ koju dodeljuju sami potrošači. To je bilo dovoljno da ova robna marka proširi uticaj ne samo na području Turske, već i u  preko 30 zemalja sveta, na svim kontinentima.

Dodatno učvršćuje svoju lidersku poziciju kao dobitnik još nekoliko nagrada: „Design Turkey 2010 Superior Design“ i „‘A’ Design 2011-2012 Golden Design“ za usisivač Bora 4000 sa vodenim filterom.

Ne želeći da živi na staroj slavi, kompanija nastavlja da ulaže u svoje proizvode i proizvodni proces, čuvajući istovremeno dobar odnos sa kupcima čijom naklonošću su svoj liderski status i zaslužili.

Arnica je danas sinonim za kompaniju koja je postala uspešna nudeći kupcima inovativne i kvalitetne proizvode. Njihovi kućni uređaji, pre svega usisivači, ne samo da se nalaze u samom vrhu svoje klase, već korisnicima nude nešto novo, što potpuno menja njihovu ideju o čišćenju i održavanju doma.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Arnica proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom i prodajom preko široke mreže saradnika u svim većim gradovima u Srbiji, cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Arnica nudi.

Najnoviji Arnica proizvodi u ponudi

Filter Products Showing all 6 results
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije

Saznajte više o brendu Arnica na sledećem linku.