a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Bonera šerpa od kvalitetnog nerđajućeg čelika sa poklopcem 28×18 cm 11 l – 2106

Šerpa od nerđajućeg čelika Bonera proizvedena je od najkvalitetnijih materijala. Prečnika je 28 cm, duboka 18 cm i ima zapreminu od 11 l. Pogodna je za korišćenje na svim izvorima toplote a uz nju dolazi i praktični poklopac od istog materijala.

SKU: 2106 Categories: , ,

+ - Description

Description

Kako posuđe od Inoxa pomaže u kuhinji?

Posuđe od Inoxa koje se nalazi pred Vama predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna koji možete priuštiti sebi i svojim najbližima. Ova kuhinjska šerpa omogućiće Vam da sve svoje kulinarske zamisli pretvorite u stvarnost.

Kuhinjsko posuđe ne samo da utiče na brzinu pripremanja hrane, od njega može zavisiti i da li je Vaše jelo ukusno ili ne. I dok je recept nešto nad čim nemate direktnu kontrolu, posuđe za kuhinju ne sme da postavi granicu koju Vaši kulinarski specijaliteti mogu da dosegnu, bilo da je u pitanju italijanska kuhinja, jela od povrća, grčka musaka ili recepti za svaki dan.

Zdravi recepti koje želite da isprobate biće ukusni i aromatični, a Vaši najbliži biće u nedoumici da li je to onaj isti „zdrav recept“ koji ste ranije pripremali ili delo profesionalnog kuvara.

Otkrijte za koje sve ukusne recepte možete koristiti Fagor posuđe od inoxa, i iznenadite sami sebe svojim kulinarskim umećem.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bonera šerpa od kvalitetnog nerđajućeg čelika sa poklopcem 28×18 cm 11 l – 2106”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *