a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Bonera set od tri kaserole od nerđajućeg čelika od 0,75, 1 i 1,5 l – Bon 720

Bonera Bon 720 je set od tri kaserole od nerđajućeg čelika zapremine 0,75, 1 i 1,5 l. Tačne dimenzije su 12 x 7,5, 14 x 8,5 i 16 x 9 cm. Pogodne su za korišćenje na svim izvorima toplote a drške su takođe izrađene od INOX-a.

SKU: Bon 720 Categories: , ,

+ - Description

Description

Kako posuđe od Inoxa pomaže u kuhinji?

Posuđe od Inoxa koje se nalazi pred Vama predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna koji možete priuštiti sebi i svojim najbližima. Ova kuhinjska šerpa omogućiće Vam da sve svoje kulinarske zamisli pretvorite u stvarnost.

Kuhinjsko posuđe ne samo da utiče na brzinu pripremanja hrane, od njega može zavisiti i da li je Vaše jelo ukusno ili ne. I dok je recept nešto nad čim nemate direktnu kontrolu, posuđe za kuhinju ne sme da postavi granicu koju Vaši kulinarski specijaliteti mogu da dosegnu, bilo da je u pitanju italijanska kuhinja, jela od povrća, grčka musaka ili recepti za svaki dan.

Zdravi recepti koje želite da isprobate biće ukusni i aromatični, a Vaši najbliži biće u nedoumici da li je to onaj isti „zdrav recept“ koji ste ranije pripremali ili delo profesionalnog kuvara.

Otkrijte za koje sve ukusne recepte možete koristiti Fagor posuđe od inoxa, i iznenadite sami sebe svojim kulinarskim umećem.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bonera set od tri kaserole od nerđajućeg čelika od 0,75, 1 i 1,5 l – Bon 720”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *