a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Bonera široka plitka šerpa od nerđajućeg čelika sa poklopcem Ø30 cm 8,6 l – Ber 2254

Bonera široka plitka šerpa izrađena je od nerđajućeg čelika i dizajnirana tako da odgovori na specifične zahteve u kuhinji. Idealna je za jela koja se pripremaju u velikim količinama ali se moraju ravnomerno zagrevati. Savršena za pripremu zimnice – kuvanje ajvara, pinđura, džema – većih količina dinstanog povrća, mesa, kuvanih jela…

Indukciono dno ravnomerno sprovodi toplotu i ujednačeno priprema jela. U potpunosti je izrađena od nerđajućeg čelika tako da se može koristiti i u rerni za pečenje ili da se zapeku jela nakon kuvanja, sa ili bez poklopca.

Odgovoriće na sve Vaše zahteve ukoliko imate veću porodicu, živite sa članovima proširene porodice, kuvate za veći broj ljudi ili veće količine hrane ili pak pripremate hranu za potrebe ugostiteljskog objekta, preduzeća ili organizacije. Za sve situacije idealan izbor – Bonera široka plitka šerpa!

SKU: Ber 2254 Categories: , ,

+ - Description

Description

Kako posuđe od Inoxa pomaže u kuhinji?

Posuđe od Inoxa koje se nalazi pred Vama predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna koji možete priuštiti sebi i svojim najbližima. Ova kuhinjska šerpa omogućiće Vam da sve svoje kulinarske zamisli pretvorite u stvarnost.

Kuhinjsko posuđe ne samo da utiče na brzinu pripremanja hrane, od njega može zavisiti i da li je Vaše jelo ukusno ili ne. I dok je recept nešto nad čim nemate direktnu kontrolu, posuđe za kuhinju ne sme da postavi granicu koju Vaši kulinarski specijaliteti mogu da dosegnu, bilo da je u pitanju italijanska kuhinja, jela od povrća, grčka musaka ili recepti za svaki dan.

Zdravi recepti koje želite da isprobate biće ukusni i aromatični, a Vaši najbliži biće u nedoumici da li je to onaj isti „zdrav recept“ koji ste ranije pripremali ili delo profesionalnog kuvara.

Otkrijte za koje sve ukusne recepte možete koristiti Fagor posuđe od inoxa, i iznenadite sami sebe svojim kulinarskim umećem.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Bonera široka plitka šerpa od nerđajućeg čelika sa poklopcem Ø30 cm 8,6 l – Ber 2254”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *