a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral aparat za Bakin kolač (galete) srcastog oblika prečnika 165 mm – BK-1300

Aparat za Bakin kolač, odnosno galete BK-1300 pomoći će Vam da premite ukusne poslastice za Vas i Vaše najmilije, zasladite ih kremom, šlagom, šećerom u prahu ili svežim voćem i poslužite – i sve to za samo par minuta.

+ - Description

Description

Aparat za galete BK-1300 je najmoćniji uređaj za pripremu Bakinog kolača na tržištu. Sa prečnikom grejnih ploča od 16,5 cm i snagom grejača od 1200 W, možete biti sigurni da će vaše poslastice biti spremljene brzo i efikasno i da će svaki put biti idealnog oblika i teksture.

Dvoslojna nelepljiva TEFLON-ska prevlaka omogućava laku pripremu galeta i održavanje aparata, dok indikatori rada i termoizolovana ručka pružaju dodatnu sigurnost tokom njegovog korišćenja.

Posebna karakteristika ovog aparata je ručno podešavanje temperature grejnih ploča što vam omogućava da galete pripremite svaki put na način kako vi želite i prilagodite jačinu i vreme pečenja sopstvenom ukusu.

U aparatu za galete možete pripremiti bilo koju vrstu galeta jer se sva testa podjednako dobro i efikasno peku. Takođe, nelepljiva prevlaka omogućava zdravo pečenje i lako pražnjenje aparata uz minimalno korišćenje ulja.

Nakon pripreme gotove galete možete ukrasiti i poslužiti po vašoj želji. Ukoliko nemate mnogo vremena ili volite jednostavniji ukus, med, šećer u prahu ili Nutela biće idealan dodatak, dok ukoliko je vaš izbor nešto kompleksniji ukus, možete ih posluživati uz sezonsko voće, šlag, topljenu čokoladu ili sladoled. Izbor je samo vaš!

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral aparat za Bakin kolač (galete) srcastog oblika prečnika 165 mm – BK-1300”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *