a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

ONLINE AKCIJA

Coral aparat za ceđenje voća sa podesivim filterom za pulpu 1,2 l – Đuser CJ-200

Aparat za ceđenje voća CJ-200 je praktičan đuser za ceđenje citrusnog voća. Jednostavno se koristi, rasklapa i čisti. Filter za pulpu je podesiv i omogućava da lako odaberete željenu količinu pulpe u soku dok neklizajuće nožice obezbeđuju siguran i stabilan rad aparata

SKU: CJ-200 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Praktičan đuser za ceđenje citrusnog voća
  • Zapremina posude: 1,2 l
  • Dve dimenzije kalupa za ceđenje:
    – manji – za limun i limetu,
    – veći – za pomorandžu i grejpfrut
  • Podesivi filter sa prorezima za odlivanje soka i zadržavanje pulpe
  • Neklizajuće nožice
  • Snaga: 50 W

Đuseri: Sveže ceđeno voće za svaki dan

Đuseri Vam pomažu da iscedite voće i citruse bez ikakve muke. Njihove posude velikog kapaciteta omogućavaju da osvežavajuću limunadu, ceđenu pomorandžu i drugo voće napravite za veći broj ljudi, tako da ćete uvek imati nešto ukusno da ponudite svojim gostima bez obzira da li je njihova poseta očekivana ili ne.

Ceđeni sokovi citrusnog voća su izuzetno zdravi. Oni zadržavaju sve hranljive materije, vitamine i minerale, ne sadrže aditive niti konzervanse. Ceđeni citrusi nemaju veliku količinu suve materije koja se baca, tako da je dovoljno odstraniti koru i sav ostali sadržaj se iskorišćava.

Voćni sokovi su izuzetno ukusni. Ne sadrže dodatne šećere i konzervanse tako da Vam pomažu da se hranite zdravije i izgubite na težini ukoliko njima zamenite komercijalno dostupne. Voćni sok pripremljen u vašoj kuhinji je uvek svež, i uvek fantastično osvežavajuć, bez obzira na godišnje doba.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral aparat za ceđenje voća sa podesivim filterom za pulpu 1,2 l – Đuser CJ-200”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *