a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral aparat za espreso i kapućino zapremine 1,25 l – CM-1100

Uz Coral aparat za espreso i kapućino svako jutro ćete započeti sveži i razbuđeni, i ostati takvi tokom čitavog dana. Čak i ako je ponedeljak u pitanju!

Bez obzira šta je Vaš izbor – brzi i kratki “espresso” da vaz razdrma ili ukusni kapućino za gustiranje uz trač partiju, ovaj uređaj biće u stanju da odgovori na izazov – u kućnom ambijentu ili kancelariji!

Uz fantastičan ukus koji nudi, makar na minut osećaćete se kao da sedite u bašti nekog napolitanskog kafea. A kada se razmrdate i razbudite – Vaš dan može da počne.


Pritisak
SKU: CM-1100 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Zapremina rezervoara: 1,25 l
  • Rezervoar od livenog aluminjuma
  • Mogućnost pripreme espresso kafe i kapućina
  • Filter od INOX-a
  • Dodatne zaštitne mere od pregrevanja i prevelikog pritiska
  • Jačina pritiska: 15 bara
  • Snaga: 1100 W

Preporučujemo

Kafemati: Ukus kafe kao u najboljem kafeu

Kafemati koje vidite omogućavaju Vam da uživate u ukusnoj i aromatičnoj kafi, sveže pripremljenoj kao da ste je upravo naručili u nekom od elitnih kafea neke evropske prestonice. Mirisna i primamljiva, podići će Vas i razbuditi, pokrenuti i razmrdati, a nećete morati da napravite jedan korak van Vašeg udobnog doma.

Aparati za kafu izuzetno su praktični. Oni spremaju kafu dok se vi pripremate za posao ili dok ste u žurbi, ali i kada želite da se opustite ili uživate sa prijateljima. Ne postoji bolji osećaj nego biti u stanju poslužiti svežu kafu bez potrebe da provodite nepotrebno vreme u kuhinji nagnuti iznad džezve dok čekate da provri.

Aparat za espresso ima sve funkcije kao i glomazni uređaji u ugostiteljskim objektima, sa tom razlikom da je manji i praktičniji. Profesionalni aparati za espresso u kafićima često žrtvuju svoju funkcionalnost radi veće izdržljivosti, što sa ovim uređajima nije slučaj. Takođe, modernog su dizajna i lepo će se uklopiti u Vaš prostor. A kafa koju spremate biće najbolja koju ste ikada probali.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral aparat za espreso i kapućino zapremine 1,25 l – CM-1100”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *