a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral aparat za galete srcastog oblika prečnika 165 mm – WMD-1200

Prošli model aparata za galete bio je crne, neutralne boje. Svaki put kada se odlučimo za promenu boje susrećemo se sa istim pitanjima – da li je odgovarajuća, da li će se svima svideti, da li je nešto što bismo mi sami poželeli u svojoj kuhinji…?

Ali bio je dovoljan jedan pogled na kutiju i aparat u njoj kada su stigli da budemo 100% sigurni da smo doneli ispravnu odluku!

Kako pogledati nešto u obliku srca a da Vas na asocira na radosne i vesele boje?

Sada možete istu radost uneti i u Vašu kuhinju!

Aparat za galete WMD-1200 pomoći će Vam da premite ukusne poslastice za Vas i Vaše najdraže, zasladite ih kremom, šlagom, šećerom u prahu ili svežim voćem i poslužite – i sve to za samo par minuta. Ispecite ih u našem novom aparatu za galete i gledajte kako osmesi rastu na licima Vaših najmilijih.

+ - Description

Description

Aparat za galete WMD-1200 je najmoćniji uređaj za pripremu Bakinog kolača na tržištu. Sa prečnikom grejnih ploča od 16,5 cm i snagom grejača od 1200 W, možete biti sigurni da će vaše poslastice biti spremljene brzo i efikasno i da će svaki put biti idealnog oblika i teksture.

Dvoslojna nelepljiva prevlaka omogućava laku pripremu galeta i održavanje aparata, dok indikatori rada i termoizolovana ručka pružaju dodatnu sigurnost tokom njegovog korišćenja.

Aparat automatski gasi grejače nakon što je dostignuta optimalna radna temperatura. Na taj način smanjuje se mogućnost da galete zagore ili da ostanu nedopečene u sredini.

Coral aparat za galete srcastog oblika prečnika 165 mm - WMD-1200

U aparatu za galete možete pripremiti bilo koju vrstu galeta jer se sva testa podjednako dobro i efikasno peku. Takođe, nelepljiva prevlaka omogućava zdravo pečenje i lako čišćenje aparata uz minimalno korišćenje ulja.

Nakon pripreme gotove galete možete ukrasiti i poslužiti po vašoj želji. Ukoliko nemate mnogo vremena ili volite jednostavniji ukus, med, šećer u prahu ili krem biće idealan dodatak, dok ukoliko je vaš izbor nešto kompleksniji ukus, možete ih posluživati uz sezonsko voće, šlag, topljenu čokoladu ili sladoled. Izbor je samo vaš!

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral aparat za galete srcastog oblika prečnika 165 mm – WMD-1200”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *