a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral aparat za vafle sa dva kalupa veličine 100×100 mm – BW-282

Aparat za vafle BWM-282B je izuzetno praktičan aparat za pravljenje originalnih vafla za samo nekoliko minuta. Aparat za belgijske vafle BWM-282B poseduje nelepljive grejne ploče sa dva kalupa koje se izuzetno lako čiste i održavaju.

SKU: BW-282 Categories: , ,

+ - Description

Description

Kalupi za pečenje: ukusni vafli za nekoliko minuta

Kalupi za pečenje služe za brzu pripremu obroka i poslastica kao što su galete (popularni bakini kolači), vafli, krofnice, picele, i drugi. Kalupi za pečenje pomoću dve grejne ploče oblikuju pripremljeno testo u željeni oblik, i peku ga dvostrano, tako da je uvek dobro ispečeno, i istovremeno sveže i ukusno.

Pravljenje vafla brzo je i jednostavno. Pripremite testo po uputstvu, sipajte ga u aparat, poklopite, i za bukvalno pet minuta – Vaši vafli biće spremni za posluženje. Idealno za doručak s nogu ili brzu poslasticu. Pravljenje vafla ne mora da se završi na tome. Možete ih po želji filovati, ukrasiti šlagom, čokoladom, suvim grožđem ili nekom drugom glazurom. Slobodni ste da date svojoj kreativnosti na volju.

Domaći vafli uz odgovarajuće kalupe za pečenje biće gotovi za tili čas. Jedite ih sa nogu, sa mlekom, uz čaj ili kafu. Poslužite gostima ili najmlađima nakon obroka. Kupljeni proizvodi ne mogu se ni porediti sa pravim, svežim, ukusnim domaćim vaflima.

Pogledajte recepte za ovu kategoriju proizvoda i možda ćete pronaći ideju za neko ukusno posluženje već danas.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral aparat za vafle sa dva kalupa veličine 100×100 mm – BW-282”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *