a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral električni skillet sa staklenim poklopcem 32 cm 5 l – SK-1500

Coral električni skillet sa staklenim poklopcem je električni aparat za pripremu hrane. Izuzetno je svestran i ne zauzima mesto na ringli, a uz to i štedi električnu energiju jer ne dolazi do rasipanja toplote prilikom grejanja.

Po izgledu bi se moglo zaključiti da dozvoljava samo kuvanje variva ali to ne može biti dalje od istine. U njemu možete spremati kuvana jela poput graška, boranije, kuvanog kupusa ili pasulja, ali i jela poput punjenih paprika, pilava, đuveča ili sarme.

Pripremite ukusnu musaku od krompira ili plavog patlidžana. U njemu možete na brzinu ispržiti jaja, meso, zaleđeno povrće ili napraviti makarone sa sirom ali i ispeći specijalitete poput lazanje.

Ne zauzima mesto na ringli, štedi električnu energiju i ne rasipa je grejući prostorije u letnjim mesecima. Pogodan je za putovanja, vikendice i apartmane kada želite da nastavite da se dobro hranite van kuće, ali i za svakodnevno kuvanje kada ne želite da palite ringlu ili rernu.

Izrađen je od visokokvalitetnih materijala a nutrašnjost je presvučena nelepljivim premazom. Prečnik posude je 32 cm a zapremina 5 litara.

SKU: SK-1500 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Prečnik: 32 cm
  • Zapremina: 5 l
  • Upotrebna zapremina: 4,3 l
  • Materijal: visoko kvalitetni aluminijum
  • Unutrašnji nelepljivi premaz
  • Temperatura zagrevanja do 240°C
  • Snaga: 1500 W

Multipekači: višefunkcionalni aparati za pripremu hrane

Multipekači su višefunkcionalni aparati. Uz njihovu pomoć možete kuvati, peći i pržiti hranu, pripremati razne specijalitete, podgrevati obroke ili ih održavati toplim. Multipekač ne zauzima dodatno mesto na šporetu tako da efikasno koristi električnu energiju preko sopstvenog napajanja.

Recepti za jela obično zahtevaju razne tehnike – dinstanje, pohovanje, zapržavanje i slično. Iz tog razloga je veoma bitno imati aparat koji je u stanju da odgovori na sve te izazove. Osim tehnika, važno je imati i proizvode koji su u stanju da pripremaju specijalitete raznih kuhinja. Priprema mediteranskih specijaliteta u mnogome se razlikuje od azijske kuhinje.

Spremanje hrane uz ove kuhinjske aparate toliko je lako da ćete se pitati zašto ste ranije trošili novac, vreme i prostor na nekoliko drugih proizvoda. Uživaćete u svemu od morskih plodova do egzotičnih začina, od tradicionalnih recepata do vegetarijanskih specijaliteta. Šta god da je Vaš izbor, uz ove uređaje ćete pronaći idealnog partnera u kuhinji.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral električni skillet sa staklenim poklopcem 32 cm 5 l – SK-1500”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *