a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral griler sa posudom za odlivanje suvišne masnoće 1500 W – Diet Grill DG-1500

Želite da pečete ukusan roštilj u udobnosti Vašeg doma a pri tom se hranite zdravije i hranom niže kalorijske vrednosti? Onda za Vas imamo savršen aparat – Coral Diet Grill DG-1500!

Dvostruka nelepljiva grejna ploča dozvoljava Vam da meso, ribu, pečurke, povrće (paprike za zimnicu, recimo) i sve druge namirnice pečete obostrano i tako uštedite vreme, a možete ga koristiti i kao vrhunski sendvičar veće površine od običnih koji dozvoljavaju pripremu toplih sendviča veličine samo standardnog tost hleba.

Ono što odvaja ovaj grill od drugih na tržištu je nagib grejnih ploča koji dozvoljava odlivanje suvišnih masnoća. Za razliku od prženja u tiganju, na ulju ili masti, meso koje ovako pečete biće mnogo manje kalorično a zdravije za Vas i Vaše najbliže.

I, naravno, ukusno kao da ste ga upravo ispekli na ćumuru!

SKU: DG-1500 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Kompaktan praktičan gril
  • Dimenzije: 275 x 165 mm
  • Nelepljive ploče jednostavne za održavanje
  • Gril ploča pod nagibom omogućava odlivanje suvišnih masnoća, što pogoduje dijetalnoj ishrani
  • Svetlosni indikator rada
  • Snaga: 1500 W

Grileri: meso sa roštilja u udobnosti Vašeg doma

Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pripremu mesa sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri. I ne samo mesa. Grileri mogu peći povrće i pečurke, ili zapeći kriške hleba. Možete ih koristiti tokom pripreme zimnice, u kuhinji ili na terasi, i jednostavno očistiti i odložiti nakon upotrebe.

Domaće pljeskavice nikada ne ispadnu kao sa roštilja ako su pripremljene u tiganju i natopljene uljem. Sa druge strane, ovi kuhinjski aparati ne samo da ne zahtevaju dodatno ulje zbog svojih nelepljivih ploča već i pomažu da se oslobodite viška masnoća iz mesa koje pripremate. Domaće pljeskavice biće sočne, piletina hrskava a povrće ukusno i aromatično.

Grilovano povrće je zdrava alternativa za one koje teže vegetarijanskoj ishrani ili žele da povećaju unos vitamina, smanje broj kalorija i izgube kilograme. Lakoća sa kojom se ovi uređaji održavaju znači da ne dolazi do mešanja hrane biljnog i životinjskog porekla, tako da će grilovano povrće ili pečurke biti uvek savršeno pripremljeni.

U zavisnosti od toga da li aparat ima jednu ili dve grejne ploče, možete pripremati tople sendviče ili zapeći hleb za tost. Slično kao i sa mesom sa roštilja, lako ćete očistiti ploče od grilovanog sira i biće spremne za sledeći ciklus bez straha od mešanja ukusa.

Grilovanje je obično rezervisano za specijalne prilike, vikende i praznike. Uz ove aparate grilovanje će postati nešto o čemu možete razmišljati svakoga dana – u udobnosti Vašeg doma, ukoliko očekujete goste, ili želite sami da odmorite uz utakmicu ili omiljenu seriju.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral griler sa posudom za odlivanje suvišne masnoće 1500 W – Diet Grill DG-1500”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *