a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral griler sa rebrasto-ravnom pločom 400×250 mm 1600 W – BBQ-001

Griler BBQ-001 je griler sa ravnom i rebrastom nelepljivom pločom za pečenje svih vrsta namirnica. Griler BBQ-001 dolazi sa posudom za sakupljanje masnoće, neklizajućim postoljem i ručkama koje se ne zagrevaju tokom korišćenja.

SKU: BBQ-001 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Dimenzije ploče za roštilj: 400 x 250 mm
  • Pola grejne ploče sa rebrima, pola je ravna površina
  • Visokokvalitetni nelepljivi premaz
  • Ploča fiksirana za plastično kućište
  • Posuda za prihvatanje suvišne masnoće
  • Termootporne ručke
  • Neklizajuće nožice
  • Snaga: 1600 W

Grileri: meso sa roštilja u udobnosti Vašeg doma

Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pripremu mesa sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri. I ne samo mesa. Grileri mogu peći povrće i pečurke, ili zapeći kriške hleba. Možete ih koristiti tokom pripreme zimnice, u kuhinji ili na terasi, i jednostavno očistiti i odložiti nakon upotrebe.

Domaće pljeskavice nikada ne ispadnu kao sa roštilja ako su pripremljene u tiganju i natopljene uljem. Sa druge strane, ovi kuhinjski aparati ne samo da ne zahtevaju dodatno ulje zbog svojih nelepljivih ploča već i pomažu da se oslobodite viška masnoća iz mesa koje pripremate. Domaće pljeskavice biće sočne, piletina hrskava a povrće ukusno i aromatično.

Grilovano povrće je zdrava alternativa za one koje teže vegetarijanskoj ishrani ili žele da povećaju unos vitamina, smanje broj kalorija i izgube kilograme. Lakoća sa kojom se ovi uređaji održavaju znači da ne dolazi do mešanja hrane biljnog i životinjskog porekla, tako da će grilovano povrće ili pečurke biti uvek savršeno pripremljeni.

U zavisnosti od toga da li aparat ima jednu ili dve grejne ploče, možete pripremati tople sendviče ili zapeći hleb za tost. Slično kao i sa mesom sa roštilja, lako ćete očistiti ploče od grilovanog sira i biće spremne za sledeći ciklus bez straha od mešanja ukusa.

Grilovanje je obično rezervisano za specijalne prilike, vikende i praznike. Uz ove aparate grilovanje će postati nešto o čemu možete razmišljati svakoga dana – u udobnosti Vašeg doma, ukoliko očekujete goste, ili želite sami da odmorite uz utakmicu ili omiljenu seriju.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral griler sa rebrasto-ravnom pločom 400×250 mm 1600 W – BBQ-001”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *