a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral kuvalo za vodu 1,7 l – EK-2200G

Kuvalo za vodu Coral EK-2200G je aparat za kuvanje vode zapremine 1,7 litara. Sâm bokal je bežičan, za lakše rukovanje. Radi spuštanjem na osnovu povezanu sa izvorom električne energije u bilo kom položaju – 360° obrtno.

Bezbednosni sistem sprečava upotrebu aparata ukoliko u njemu nema vode ili je premalo. Takođe, aparat se automatski gasi kada voda proključa, tako da ga možete ostaviti uključenog dok se bavite drugim stvarima bez brige da će bez nadzora sva voda ispariti.

SKU: EK-2200G Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Kapacitet: 1,7 litara.
  • Funkcionisanje u bilo kom položaju čajnika (obrtno 360º)
  • Dugme za otvaranje poklopca
  • Zaštita od rada na suvo i automatsko gašenje
  • Svetlosni indikator
  • Odvojivi filter
  • Prikriveni grejači od nerđajućeg čelika
  • Osnova za namotavanje kabla sa neklizajućim nožicama
  • Snaga: 2200 W

Predstavljamo

Kuvala za vodu: Čaj i kafa za tili čas

Kuvala za vodu su kuhinjski aparati koja ubrzavaju grejanje vode za kafu, čaj, supu, čak i pranje sudova. Uz ove uređaje nećete morati stalno paliti ringle na šporetu, grejati kuhinju i rasipati električnu energiju. Kuvala za vodu su po većini istraživanja kuhinjski aparati koji se svakodnevno najčešće koriste. Po tome su ispred miksera, blendera, sokovnika, i svih drugih kuhinjskih uređaja.

Električni bokal Vam štedi vreme čak i ukoliko morate koristiti ringlu za kuvanje. Šporeti su dosta neefikasni za grejanje vode i treba im puno vremena. Mnogo energije se rasipa zbog nepoklopljenih lonaca i šerpi, neodgovarajuće veličine ringle ili materijala od kojih je napravljeno posuđe. Skratite vreme kuvanja tako što ćete vodu prethodno pustiti da proključa u kuvalu a zatim je presuti u posudu na vreloj ringli. Imaju automatski prekidač koji gasi aparat kada voda proključa tako da ne morate da vodite računa o njima i nadgledate ih. Olakšaće Vam kuvanje turske kafe, špageta i testenina, jaja, povrća…

Turska kafa je najbolji primer efikasnosti ovih aparata. To je napitak koji se pije svakodnevno, čak i više puta dnevno, a najviše vremena se izgubi upravo čekajući da voda provri. Priprema nes kafe još je lakša. Čaja – neuporedivo. Kuvanje čaja uz električne bokale toliko je lako da ćete ga piti tokom čitave godine.

Kuvala za vodu su brza, efikasna, štedljiva i praktična. Uštedeće Vam vreme i novac i postati Vaš omiljeni kuhinjski aparat.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral kuvalo za vodu 1,7 l – EK-2200G”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *