a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral mašina za mlevenje mesa sa dodacima za pravljenje kobasica i ceđenje paradajza – MR-1000J

Mašina za mlevenje mesa pretvara ovu aktivnost u uživanje. Bez problema ćete samleti sve vrste i količine mesa, napraviti mešavinu različitih tipova po svojoj želji ili napraviti kobasice u kojima možete uživati kad god poželite.

Nikada se više nećete pitati kakvog je kvaliteta meso koje jedete ili da li je pripremljeno sa aditivima i dodacima sumnjivog kvaliteta.

Uvek sveže, bogato, ukusno i hranljivo mleveno meso, na Vašem stolu uz Coral mašinu za mlevenje mesa.

Uz specijalan dodatak mašine za mlevenje mesa MR-1000J, možete izuzetno lako cediti paradajz i pripremati sok za Vašu zimnicu.

Snažan motor uređaja hladno cedi paradajz tako da on čuva sve hranljive sastojke. U jednoj posudi dobijate svež domaći sok bez konzervansa i aditiva koji možete piti odmah ili pripremati za zimnicu, a u drugoj suve ostatke koje možete dodati Vašim jelima za puniji i bogatiji ukus.

Mašina za mlevenje mesa i paradajza MR-1000J dolazi sa dve različite rešetke i nožem od nerđajućeg čelika. U sklopu aparata je i dodatak za ceđenje paradajza i drugog povrća, kao i dodatak za pravljenje kobasica.

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Nož od INOX-a
  • Metalni delovi od elektropoliranog aluminijuma
  • Dve različite veličine otvora rešetke za mlevenje
  • Tri veličine levka za kobasice
  • Dodatak za ceđenje paradajza
  • Snaga: 1000 W

Mašina za mlevenje mesa MR-1000 – MEGA ROBOT

MEGA ROBOT je univerzalna mašina za mlevenje mesa. To su praktično tri mašine u jednoj. Mala je, lepog izgleda i laka za korišćenje i održavanje. Ukrašava radnu površinu i svakodnevno vam treba. MR-1000 je pomoćnica koja se posebno ističe uoči slavlja, u pripremi mesa, jela i poslastica. Prosto vas podstiče da je koristite uvek kada vam zatreba njena dragocena pomoć.

Na telo mašine za mlevenje mesa smešta se rešetka koja vam daje finoću mlevenog mesa ili povrća koju želite. Postoji opcija od 3 mm za fino mlevenje, 5 i 8 mm za srednje i grubo mlevenje, kao i trouglasti otvor za sitno seckanje. Meso i povrće, ali i orasi, kesten i žito, recimo, stavljaju se u mašinu i potiskuju ka otvoru na čijem kraju ih rešetka oblikuje prema vašoj zamisli.

Mašina za mlevenje mesa poseduje i dodatak za pravljenje kobasica i ćevapa, čak i punjenih ćevapa. Uz poseban dodatak možete takođe praviti i profile za četiri različita domaća keksa.

Konačno, posebnim plastičnim dodatkom mašina za mlevenje mesa se pretvara u mašinu za fino mlevenje i rendanje oraha, badema ili lešnika, ali i rena, šargarepe, celera… Uz posebno sečivo možete i grubo rendati cveklu, bundeve ili jabuke, i koristiti ih kao dodatak za kolače i pite.

Melnici za meso

Mašine za mlevenje mesa: Od mesa za roštilj do pripreme zimnice

Mašine za mlevenje mesa su nezaobilazni aparati za sve one koji žele da sami obrađuju namirnice u svojoj kuhinji. Njihova upotreba nije ograničena samo na pripremu mesa za roštilj. Ukoliko Vam je potrebna kombinacija mesa različitog tipa i kvaliteta, ukoliko želite da meso kombinujete sa sojom, začinima ili nekom drugom namirnicom, ukoliko pripremate meso za izradu kobasica, ovi aparati idealan su izbor za Vas.

Mašina za mlevenje mesa ne koristi se samo za obradu mesa. Ukoliko meljete paprike, paradajz ili plavi patlidžan za pripremu ajvara, ona je savršena pomoć. Završićete posao brže i lakše ne morajući da razmišljate da li je povrće dovoljno sitno isečeno. Koristite je za mlevenje voća pri pripremi džema. Uz poseban dodatak moguće je i cediti voće i povrće. Ne postoji bolji aparat za pripremu namirnica za domaći sok od paradajza.

Mlevenje mesa toliko je lako da ćete se pitati zašto ste taj posao prepuštali drugima. Mleveno meso u mesarama priprema se unapred, često od ostataka, i vremenom gubi svoju jarko crvenu boju. Ukoliko mlevenje mesa obavljate kod kuće, uvek ćete biti sigurni u kvalitet i svežinu svojih namirnica.

Mašine za mlevenje mesa lako se održavaju. Nakon korišćenja propustite nekoliko komada hleba kroz aparat i pokupiće sve ostatke hrane. Operite pojedinačne delove u sudoperi, odložite je i spremna je za sledeće korišćenje.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral mašina za mlevenje mesa sa dodacima za pravljenje kobasica i ceđenje paradajza – MR-1000J”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *