a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral mini secko aparat za seckanje namirnica zapremine 1,2 l – MS-350

Mini Secko MS-350 je kuhinjski proizvod za seckanje i usitnjavanje voća i povrća. Bez obzira da li Vam je neophodno isečeno voće za voćnu salatu ili povrće za pripremu zimnice, Mini Secko MS-350 je aparat za Vas.

Iseckajte brzo crni i beli luk bez ijedne suze ili mirisa na prstima. Usitnite sveže začine pre nego što ih iskoristite za Vaše specijalitete. Napravite ukusnu vitaminsku salatu od šargarepe i mladog luka. Sameljite crveno meso i piletinu za ukusne ćufte ili pljeskavice…

Ne postoji posao u kuhinji sa kojim Vam ovaj praktični pomoćnik ne može pomoći. Držite ga uvek pri ruci i pretvorite Vaše kuvanje iz obaveze u uživanje!

SKU: MS-350 Categories: , , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Efikasan, kompaktan i atraktivnog izgleda
  • Staklena posuda zapremine 1,2 l
  • Dva “S” sečiva od nerđajućeg čelika
  • Odvojiva sečiva koja se lako čiste
  • Podloga protiv klizanja
  • Olakšava proces i skraćuje vreme pripreme hrane
  • Snaga: 300 W

Kako aparati za sečenje voća i povrća pomažu u kuhinji?

Aparati za sečenje voća i povrća su kuhinjski aparati koji će Vam pomoći da svoje recepte pripremite brže i lakše, i ukoliko seckate luk, apsolutno bez suza. Aparati za sečenje voća i povrća ovaj posao obavljaju umesto Vas.

Secko je uređaj koji sistemom rotirajućih noževa obrađuje komade ili celo voće i povrće koje u njega ubacite. U zavisnosti od Vaših potreba, podesite brzinu noževa i dužinu trajanja procesa sečenja i secko će sve završiti za tren.

Aparat za sečenje voća i povrća je izuzetno praktičan jer skraćuje vreme pripreme obroka, salata, kolača, pripremu namirnica za zimnicu i slično. Aparat za sečenje voća i povrća naći će mesto u Vašoj kuhinji tokom cele godine, bez obzira na specifične potrebe.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral mini secko aparat za seckanje namirnica zapremine 1,2 l – MS-350”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *