a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral nutri blender Bullet Standard sa tri posude 350 i 650 ml – BS-1000 – Sivi

Bullet blender možete koristiti za pravljenje smutija ali i ukusnih domaćih kašica za bebe bez konzervansa. Njegov moćni motor od 1000 W dovoljno je jak da samelje sve namirnice u najfiniju kašu bez gromuljica ili gusti sok, bilo da želite da nahranite svoje najmlađe ili pripremite sebi ukusan osvežavajući napitak od svežeg voća!

Blender Bullet Standard BS-1000 je aparat koji Vam pomaže da izvučete sve hranljive sastojke iz namirnica. Svojim moćnim motorom i oštrim noževima blendira voće i povrće na nivou ćelijskog zida i oslobađa i one vitamine i minerale koje drugi blenderi nisu u stanju.

SKU: BS-1000 Categories: , , ,

+ - Description

Description

Zašto je Bullet blender tako poseban?

Bullet blender omogućava da iskoristite sve hranljive sastojke iz hrane! Dok drugi aparati melju i blendiraju hranu na uobičajen način, moćna sečiva Bullet blendera sa 25.000 obrtaja po minutu omogućavaju mu da to čini na nivou ćelijskog zida, čime se oslobađaju svi vitamini, minerali i drugi nutrienti koji bi inače ostali neiskorišćeni.

Za razliku od sokovnika sa kojima se veliki deo voća i povrća odstranjuje kako bi se dobio tečni napitak, Bullet blender usitniće sve namirnice u najfiniji kašasti sok, bez teksture, pulpe, gromuljica ili komadića.

Nutri blender za smuti (smoothie) Bullet Standard

Vrhunski dizajn i lakoća korišćenja!

Teško da postoji aparat lakši za korišćenje od Bullet blendera.

Bez bezbroj podešavanja, prekidača i kontrola, ovaj blender za smuti sve radi prostim pritiskom na posudu. Postoje dva moda rada – pulsirajući i kontinuirani – u zavisnosti od vaših potreba, namirnica koje koristite i željene teksture. 20-30 sekundi više je nego dovoljno da izblendirate i najzahtevnije voće ili povrće.

Uz Bullet blender za smuti dolaze dve ili tri (u zavisnosti od modela) posude od sigurne plastike kao i poklopac koji se hermetički zatvara čime omogućava bezbedno nošenje bez potrebe za prljanjem dodatnih sudova. U zavisnosti od modela uz aparat mogu doći i dodatna sečiva za blender.

Ali prava snaga nutri blendera Bullet dolazi iz kućišta sa moćnim motorom od 1000 W, koji pokreće šestokrako sečivo od INOX-a. Kućište je veoma moderno, avangardnog dizajna, sa nožicama koje se pripijaju za podlogu i sprečavaju proklizavanje i pomeranje.

Jednostavno održavanje

Bullet blender za smuti je nikada lakši za održavanje.

Nakon korišćenja napunite posudu vodom, sipajte par kapi deterdženta, uključite na nekoliko sekundi, isperite, i to je sve!

Nisu Vam potrebni nikakvi sunđeri i krpe, ne morate čak ni da ukvasite ruke – Bullet blender za smuti praktično održava sâm sebe!

Redovnim pranjem i održavanjem, kao i pravilnim korišćenjem, dodatno ćete mu produžiti vek, što znači da će dugoročno biti jedini blender koji će Vam u kuhinji biti potreban.

Najbolji blender za recepte sa voćem i povrćem

Šest oštrih sečiva napraviće smuti ili kašasti sok za tren oka.

Možete kombinovati osvežavajuće citruse sa sočnim plodovima jabuke. Lisnato povrće sa bananama, kokosovim mlekom i sirovim bademima. Ne postoji kombinacija koja bi mogla predstavljati izazov ovom moćnom aparatu.

Praktična posuda čini korišćenje još lakšim. Jednostavno je odvojite, hermetički zatvorite poklopcem bez straha od prolivanja i ponesite sa sobom kao užinu ili okrepu nakon treninga.

Bullet blender kao blender za hranu za bebe

Ukoliko želite da Vaše najmlađe hranite zdravo i prirodno, Bullet blenderi Vam i u tome mogu pomoći.

Izuzetna snaga motora u kombinaciji sa oštrim sečivima usitniće voće i povrće u najfiniju kašicu za bebe. Bez straha od krupnijih komada koji bi se potkrali i bili potencijalno opasni, bez korišćenja konzervanasa i veštačkih aditiva, bez rezervi o poreklu i kvalitetu korišćenih namirnica.

Lako, jednostavno, prirodno i sigurno za Vaše najmilije.

Moćni blender za led

Bez obzira da li želite ledeni šejk, osvežavajući smuti ili Vam je samo potreban usitnjeni led da brže rashladite neki drugi napitak, Bullet blender Vam i u tome može pomoći.

Za razliku od nekih drugih blendera sa kojima morate razmišljati da li će se pokvariti ili zaglaviti tokom rada, nutri blender Bullet možete koristiti bez straha.

I to ne samo za led! Ukoliko recept za smuti zahteva bademe, lešnike, orahe ili neke druge orašaste plodove, dovoljno je samo malo tečnosti – mleka, vode, limunovog soka – i moćna sečiva samleće ih kao da je u pitanju sočno voće.

Karakteristike

  • Savršen aparat za blendiranje voća i povrća, pravljenje biljnih mleka i namaza od orašastih plodova i semenki, pravljenje soseva i umaka, drobljenje leda
  • Visokokvalitetni šestokraki nož od nerđajućeg čelika
  • Kućište od INOX-a
  • Jedna velika posuda od 650 ml i dve male posude od 350 ml
  • Dva poklopca za čuvanje svežine napitaka i namaza
  • Dva prstena sa ručkom za lakše konzumiranje soka
  • BPA free plastika
  • Broj obrtaja: 25 000 obrtaja / min
  • Snaga: 1000 W
  • Siva boja postolja

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral nutri blender Bullet Standard sa tri posude 350 i 650 ml – BS-1000 – Sivi”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *