a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral porodični griler sa posudom za odlivanje suvišne masnoće 1750 W – PG-1750

Porodični griler PG-1750 na pola skraćuje vreme pripreme roštilja jer peče obe strane istovremeno, a služi i kao panini sendvičar za pripremu ukusnih toplih sendviča. Grejna ploča nalazi se pod nagibom tako da se odstranjuju suvišne masnoće koje nastaju tokom pečenja, a nelepljiva površina omogućava lako čišćenje i održavanje aparata.

SKU: PG-1750 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Veliki porodični gril
  • Dimenzije: 360 x 230 mm
  • Nelepljiva gril ploča pod nagibom omogućava odlivanje suvišnih masnoća
  • Svetlosni indikator rada
  • Precizni termoregulator
  • Snaga: 1750 W

Grileri: meso sa roštilja u udobnosti Vašeg doma

Grileri su jedinstveni proizvodi koji Vam omogućavaju pripremu mesa sa roštilja u Vašem domu, kvalitetno kao da je pečeno na otvorenoj vatri. I ne samo mesa. Grileri mogu peći povrće i pečurke, ili zapeći kriške hleba. Možete ih koristiti tokom pripreme zimnice, u kuhinji ili na terasi, i jednostavno očistiti i odložiti nakon upotrebe.

Domaće pljeskavice nikada ne ispadnu kao sa roštilja ako su pripremljene u tiganju i natopljene uljem. Sa druge strane, ovi kuhinjski aparati ne samo da ne zahtevaju dodatno ulje zbog svojih nelepljivih ploča već i pomažu da se oslobodite viška masnoća iz mesa koje pripremate. Domaće pljeskavice biće sočne, piletina hrskava a povrće ukusno i aromatično.

Grilovano povrće je zdrava alternativa za one koje teže vegetarijanskoj ishrani ili žele da povećaju unos vitamina, smanje broj kalorija i izgube kilograme. Lakoća sa kojom se ovi uređaji održavaju znači da ne dolazi do mešanja hrane biljnog i životinjskog porekla, tako da će grilovano povrće ili pečurke biti uvek savršeno pripremljeni.

U zavisnosti od toga da li aparat ima jednu ili dve grejne ploče, možete pripremati tople sendviče ili zapeći hleb za tost. Slično kao i sa mesom sa roštilja, lako ćete očistiti ploče od grilovanog sira i biće spremne za sledeći ciklus bez straha od mešanja ukusa.

Grilovanje je obično rezervisano za specijalne prilike, vikende i praznike. Uz ove aparate grilovanje će postati nešto o čemu možete razmišljati svakoga dana – u udobnosti Vašeg doma, ukoliko očekujete goste, ili želite sami da odmorite uz utakmicu ili omiljenu seriju.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral porodični griler sa posudom za odlivanje suvišne masnoće 1750 W – PG-1750”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *