a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral presa za kosu sa keramičkom prevlakom za ispravljanje i uvijanje – HS-215

Presa za kosu HS-215 je profesionalni aparat za oblikovanje kose koji osim ispravljanja omogućava i uvijanje kose po spoljnoj, konusnoj površini. Nano-keramička prevlaka grejnih ploča automatski održava optimalnu temperaturu i dozvoljava lako prelaženje preko pramenova kose, bez mršenja i upetljavanja.

SKU: HS-215 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Presa za stilizovanje kose: ispravljanje i uvijanje
  • Nano-keramička prevlaka grejnih ploča
  • Automatsko održavanje optimalne temperature
  • Prekidač za sklapanje ploča u položaj za odlaganje
  • Snaga: 35 W

Kako Vam prese za kosu štede vreme i novac?

Prese za kosu u našoj ponudi imaju za cilj da Vam tretiranje kose što više uproste i olakšaju. Sve prese za kosu efikasne su, lake za upotrebu i sigurne, čak i za najosetljiviju kosu.

Pegla za kosu treba da Vam pomogne da jednu svakodnevnu aktivnost obavite što lakše, brže i uz uživanje. Ove pegle za kosu čine upravo to, one Vas oslobađaju brige o još jednoj dodatnoj stvari i na sebe preuzimaju to da deo Vaših obaveza koji vam je oduzimao najviše vremena sada proleti za čas.

Peglanje kose obično je dug i nezanimljiv proces, ali će uz ove kućne aparate postati nezamenljivi deo Vašeg ulepšavanja. Uređaji u ponudi pomoći će Vam da peglanje kose bude jednostavnije, efikasnije i da prođe uz što manje napora. Ovi kozmetički aparati rade sve to za Vas.

Ono o čemu se nekada nedovoljno razmišlja i vodi računa je osetljiva kosa. Jeftini i nekvalitetni aparati u stanju su da kosu oštete, pa čak i unište. Takvi uređaji obično su i komplikovani za upotrebu i troše dodatnu električnu energiju.

Za razliku od njih, naši aparati sačuvaće kvalitet i volumen vaše kose, uštedeti Vam električnu energiju tokom korišćenja, i biti sigurni i laki za upotrebu.

Ukoliko Vam je do sada ova obaveza bila izvor frustracija, vreme je da od nje napravite zadovoljstvo. Sve što Vam je potrebno prese za kosu u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral presa za kosu sa keramičkom prevlakom za ispravljanje i uvijanje – HS-215”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *