a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral profesionalni fen za kosu sa dva usmerivača i difuzerom – VF-2000 PRO CARE

Osetite svu moć profesionalnog sušenja i feniranja kose uz tri dodatka, ugrađeni jonizator i po dva režima temperature i jačine protoka vazduha.

Dva usmerivača i difuzer odgovaraće svim tipovima kose, bila ona ravna, valovita ili kovrdžava, a jonizator će olakšati oblikovanje i smanjiti statički elektricitet.

Uz profesionalni fen za kosu VF-2000 PRO CARE dobijate sve što biste ikada mogli da tražite za sušenje, feniranje i oblikovanje kose.

Njegov najjači adut je ugrađeni ION-izator. On menja naelektrisanje čestica u vazduhu i tako značajno smanjuje stvaranje statičkog elektriciteta u kosi. Manje naelektrisana kosa mnogo je poslušnija, bolje zadržava željeni oblik i manje se oštećuje tokom sušenja i feniranja.

Po dva režima rada grejača i jačine protoka vazduha obezbeđuju da ga potpuno možete prilagoditi svojim željama a poseduje posebno dugme za hladan vazduh ukoliko Vam je on potreban.

Uz aparat dolaze dva usmerivača i difuzer vazduha. Njima možete dodatno fokusirati ili povećati površinu koju sušite da omogućite brže oblikovanje i sušenje, kako ravne, tako i kovrdžave kose.

SKU: VF-2000pc Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Profesionalni fen za kosu
  • Ugrađeni jonizator ubrzava proces sušenja i održava kosu zdravom i poslušnom pri oblikovanju
  • Dva režima jačine protoka vazduha
  • Dva režima temperature
  • Dve širine profesionalnih usmerivača
  • Difuzer
  • Dugme za hladan vazduh
  • Zaštita od pregrevanja
  • Protok vazduha: 25 l/s
  • Snaga: 2000 W

Savremeni Fenovi vrhunskog dizajna i karakteristika

Fenovi u našoj ponudi predstavljaju najbolji spoj višedecenijskog iskustva, vrhunskog dizajna i napredne tehnologije. Svi fenovi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Fen za kosu ima jedan cilj, a to je da Vam pomogne da jednu svakodnevnu aktivnost, koja može biti i dosadna, ali je nezaobilazna, učine što kraćom i prijatnijom. Svi fenovi za kosu koje vidite čine upravo to, oni Vas oslobađaju potrebe da razmišljate o svemu i na sebe preuzimaju onaj deo Vaših obaveza koji vam je oduzimao najviše vremena.

Pravljenje frizure ne mora biti rezervisano samo za večernje izlaske ili posebne prilike. Naši aparati pomoći će Vam da pravljenje frizure postane prijatna svakodnevna aktivnost i da je završavate jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Ovi kozmetički aparati čine upravo to.

Uprostite svoje svakodnevne aktivnosti. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral profesionalni fen za kosu sa dva usmerivača i difuzerom – VF-2000 PRO CARE”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *