a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral ručni mikser sa pet brzina i Turbo funkcijom – MX-350

Želite da napravite kolač ili tortu – potreban Vam je mikser. Da umutite majonez – opet mikser. Testo za proju – mikser…

Šta god da počnete da spremate nekako se taj tihi pomoćnik umeša i nečujno Vam olakša posao. Zato treba da bude kvalitetan. Da bude pouzdan. I lak za korišćenje.

Predstavljamo Vam Coral MX-350, ručni mikser koji poseduje sve te kvalitete. I spreman je da ih stavi u službu Vaših specijaliteta. Kad god Vam je to potrebno!

SKU: MX-350 Categories: , , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

Coral ručni mikser sa pet brzina i Turbo funkcijom – MX-350 ima snagu od 350 W i odgovoriće na sve izazove koje možete imati u kuhinji. Sa svojih 5 brzina + Turbo funkcijom bez problema muti sve vrste namirnica, a poseduje i dodatke za mešanje gustih smesa i testa.

  • Elegantan izgled sa ukrasnim detaljima od INOX-a
  • 5 brzina + TURBO funkcija
  • Mutilice i mešalice od INOX-a
  • Dugme za menjanje brzina i izbacivanje dodataka
  • Snaga: 350 W

Mikseri: Efikasni i pouzdani saveznici u kuhinji

Mikseri su nezaobilazni uređaji u svakoj kuhinji. Njihova primena je toliko široka da je nemoguće navesti sve za šta ih možete koristiti. Mikseri su neophodni za mućenje jaja, pravljenje šlaga od belanaca, mešanje testa za pripremu kolača, raznih glazura i smesa… Ni jedan iole komplikovaniji recept se praktično ne može zamisliti bez njih.

Ručni mikser je pokretan, fleksibilan i efikasan. Zbog toga što niste vezani za jedno mesto možete se slobodno kretati po kuhinji dok ga koristite. Ručni mikser pogodan je kada je potrebno spremati više stvari istovremeno, tako da je dovoljno zameniti mu mutilice, ili ih oprati, i preći na drugu posudu u kojoj su sastojci.

Pored ovih u našoj ponudi su još dve vrste miksera:

Štapni mikser je fleksibilniji. Jedna mutilica omogućava mu da dospe do dna uskih posuda tako da je izuzetno efikasan za pravljenje pene za kafu, mućenje šejkova ili smutija, mešanje sastojaka napitaka itd. Štapni mikser može se koristiti i kao klasični ručni, ukoliko mutilica odgovara tipu namirnica koji se koristi i željenoj gustini smese.

Stoni mikser vezan je za podlogu – radni sto ili drugi kuhinjski element, što mu omogućava veću snagu i ravnomernije mešanje i mućenje sastojaka, a Vama oslobađa ruke za druge poslove. Stoni mikser, za razliku od ostalih, dolazi sa sopstvenim postoljem i posudom za mućenje.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral ručni mikser sa pet brzina i Turbo funkcijom – MX-350”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *