a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

ONLINE AKCIJA

Coral sokovnik sa velikim otvorom za voće 7,5 cm – PJ-510

SOKOVNIK PJ-510 ima veliki otvor prečnika 7,5 cm koji štedi vreme jer dozvoljava da se koriste veći komadi voća za pripremu soka. Aparat pokreće moćan motor od 20.000 obrtaja po minutu, a za finoću soka odgovoran je obrtni filter sa mikro mrežom od INOX-a.

Uređaj je jednostavan za čišćenje i održavanje, siguran i pouzdan, a po potrebi se lako sklapa i rasklapa.

SKU: PJ-510 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Otvor sokovnika 7,5 cm (prečnik cele jabuke)
  • Broj obrtaja: 20 000 obrtaja / min
  • Obrtni filter sa mikro mrežom od INOX-a
  • Sigurnosni prekidači za bezbedan rad i ispravno postavljanje poklopca
  • Jednostavno rasklapanje i čišćenje
  • Snaga: 500 W

Sokovnici: Za zdrave i osvežavajuće napitke u Vašem domu

Sokovnici Vam omogućavaju da u svom domu pripremate fantastične domaće sokove od svežeg voća i povrća, bez konzervanasa i aditiva. Vaša porodica i Vi hranićete se zdravije, smanjićete unos suvišnih šećera kojih su komercijalni napici prepuni i uživaćete u bogatom ukusu tačno onih namirnica koje želite, bez ograničenja.

Sokovnik odvaja suvu materiju od tečne i tako dobijate, sa jedne strane čist sok od voća bez ikakvih dodataka, a sa druge suvu materiju koju ukoliko želite možete iskoristiti za pripremu džema, slatkog, zimnice, kolača i torti. U zavisnosti od aparata, mogu postojati i dodatne mogućnosti, kao što su „hladno“ ceđenje voća, blendiranje, mlin i druge.

Domaći sokovi mnogo su zdraviji od njihovih komercijalno dostupnih verzija. Tokom pravljenja soka oslobađaju se sve hranljive materije, vitamini i minerali, nema dodataka čija preterana upotreba u ishrani može biti opasna, niti procesa tokom kojih dolazi do promena u strukturi voća i povrća. Domaći sokovi su zdravi, kvalitetni, ukusni, i iznad svega – uvek dostupni kada ih želite.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral sokovnik sa velikim otvorom za voće 7,5 cm – PJ-510”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *