a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Coral štapni mikser sa sečivom od nerđajućeg čelika, mutilicom i posudom – HBW-600

Ukoliko Vam je potreban mali i fleksibilan ali moćan aparat u kuhinji, imamo nešto savršeno za Vas – Coral štapni mikser HBW-600!

Izuzetno je praktičan kada Vam je potrebno da brzo napravite krompir pire ili sos od paradajza, umutite testo za palačinke i jaja, spremite hranu za bebe ili šejk, izblendirate voće za smuti ili povrće za čorbu, umutite šlag ili majonez… Od doručka do večere, praktično je nemoguće zamisliti jelo sa kojim Vam ne može pomoći!

Pokreće ga snažan motor od 600 W – izuzetno moćan za aparat njegove veličine.

  • Glavni nastavak napravljen je od nerđajućeg čelika i efikasno blendira sve tipove namirnica.
  • Za one nežnije – tu je mutilica za penasto umućena belanca, šlag ili instant kafu.
  • Posuda sa skalom dozvoljava Vam da precizno izmerite količinu sastojaka i sačuvate ih nakon pripreme.

Štapni mikser sa dodacima je jednostavan za odlaganje jer zauzima malo mesta i pomoći će Vam da usavršite sve Vaše recepte.

SKU: HBW-600 Categories: , , ,

+ - Description

Description

Mikseri: Efikasni i pouzdani saveznici u kuhinji

Mikseri su nezaobilazni uređaji u svakoj kuhinji. Njihova primena je toliko široka da je nemoguće navesti sve za šta ih možete koristiti. Mikseri su neophodni za mućenje jaja, pravljenje šlaga od belanaca, mešanje testa za pripremu kolača, raznih glazura i smesa… Ni jedan iole komplikovaniji recept se praktično ne može zamisliti bez njih.

Štapni mikser je najfleksibilniji. Jedna mutilica omogućava mu da dospe do dna uskih posuda tako da je izuzetno efikasan za pravljenje pene za kafu, mućenje šejkova ili smutija, mešanje sastojaka napitaka itd. Štapni mikser može se koristiti i kao klasični ručni, ukoliko mutilica odgovara tipu namirnica koji se koristi i željenoj gustini smese.

Pored ovih u našoj ponudi su još dve vrste miksera:

Ručni mikser je pokretan, fleksibilan i efikasan. Zbog toga što niste vezani za jedno mesto možete se slobodno kretati po kuhinji dok ga koristite. Ručni mikser pogodan je kada je potrebno spremati više stvari istovremeno, tako da je dovoljno zameniti mu mutilice, ili ih oprati, i preći na drugu posudu u kojoj su sastojci.

Stoni mikser vezan je za podlogu – radni sto ili drugi kuhinjski element, što mu omogućava veću snagu i ravnomernije mešanje i mućenje sastojaka, a Vama oslobađa ruke za druge poslove. Stoni mikser, za razliku od ostalih, dolazi sa sopstvenim postoljem i posudom za mućenje.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Coral štapni mikser sa sečivom od nerđajućeg čelika, mutilicom i posudom – HBW-600”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *