a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Fagor 2 u 1 bežični aparat za epilaciju i brijanje – FG307

Bežični aparat za epilaciju i brijanje Fagor je 2 u 1 uređaj za održavanje higijene i estetike tela idealan za uklanjanje sitnih dlačica. Glava epilatora od 25 mn sadrži 36 pinceta za fino uklanjanje dlaka. Sa LED funkcijom, belo svetlo će Vam pomoći da uočite i eliminišete i najmanje dlačice.

+ - Description

Description

Aparati za brijanje i depiliranje

Aparati za brijanje i depiliranje imaju kako estetsku, tako i higijensku ulogu u vašem domu. Osećati se prijatno u svojoj koži, kao osećaj da ste uredni i drugima privlačni ne može se zameniti nijednim drugim.

Stari narodi su verovali da je naše telo naš hram i da ga uvek treba održavati na vrhunskom nivou. Ukoliko se osećate ispunjeno iznutra, ne postoji razlog da i vaša spoljašnjost ne bude podjednako privlačna.

Mašinice za šišanje

Mašinice za šišanje imaju funkciju da vašu kosu, kao i bradu čine urednim, kao i da im daju specifičan oblik koji želite. Održavanje kose može biti izuzetno skupo ukoliko ste osuđeni na posetu frizerima, dok uz ove aparate možete veoma jeftino održavati dužinu i oblik frizure ukoliko nije preterao zahtevna.

Mašinice za šišanje sadrže dodatke kojima lako možete odabrati dužinu koju želite, kao i specifične efekte koje možete da postignete. Ovo je posebno bitno za štucovanje i oblikovanje brade jer su tom prilikom potrebni specifični zahvati kako biste svoje zamisli sproveli u delo.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fagor 2 u 1 bežični aparat za epilaciju i brijanje – FG307”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *