a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Fagor multigrill / mini rerna / aparat za picu i pitu 29 cm – MG-350

Multigrill MG-350 je zamena za pećnicu koja Vam pomaže da efikasnije pripremite sve one namirnice za koje Vam je sama pećnica prevelika. Radna površina Multigrilla je krug prečnika 29 cm što ga čini idealnim za pripremu pice. Odličan je i za pripremu mesa sa roštilja, grilovanog povrća i mnogih drugih namirnica.

Zbog nelepljivih grejnih ploča eliminiše se potreba za korišćenjem ulja, tako da ćete pripremati sva ukusna jela mnogo zdravije za sebe i svoje najdraže.

Gold base premaz
Knjiga recepata
SKU: MG-350 Categories: , , ,

+ - Description

Description

Šta je Multi Grill?

Multi Grill je zamena za rernu koja Vam pomaže da efikasnije pripremite sve one namirnice za koje Vam je sama rerna prevelika.

Radna površina Multi Grilla je krug prečnika 29 cm što ga čini idealnim za pripremu pice. Odličan je i za pripremu mesa sa roštilja, grilovanog povrća i mnogih drugih namirnica. Zbog nelepljivih grejnih ploča eliminiše se potreba za korišćenjem ulja, tako da ćete pripremati sva ukusna jela mnogo zdravije za sebe i svoje najdraže.

Možete spremati:

 • Slana testa: picu, hleb, proju, pogače, kiflice, pogačice, pite…
 • Meso
 • Ribu
 • Grilovano povrće
 • Tople sendviče
 • Poslastice: kolače, mafine…
 • Orašaste plodove: Kestenje, bademe, lešnike…

Po čemu je Multi Grill tako poseban?

Multi Grill je jako efikasan, bilo da ga koristite kao pizza pekač, gril ili pećnicu. Umesto da zagrevate čitavu rernu, zagreva se samo prostor između grejnih ploča, čime se smanjuje i do četiri puta potrošnja električne energije.

Namirnice se istovremeno peku dvostrano, tako da je nemoguće da ostanu nedopečene, a zbog blizine izvora toplote pripremaće se i mnogo brže nego što je inače slučaj.

Za razliku od rerne, grilova i sličnih uređaja, Multi Grill ne odaje suvišnu toplotu. Sva energija se koristi za pečenje namirnica, bez nepotrebnog rasipanja, tako da se istovremeno i one efikasnije peku, i manje se greje prostorija u kojoj se aparat nalazi.

Savršeni pizza pekač Multi Grill: Idealna zamena za rernu - Fagor

Jednostavan za korišćenje

Multi Grill je izuzetno lak za upotrebu. Ne postoji bezbroj podešavanja i sistema rada, samo prekidač sa tajmerom kojim određujete koliko dugo će se namirnice peći. Jednostavno možete proveriti trenutni proces otvaranjem aparata, i ukoliko je potrebno dodatno vreme pečenja, istim prekidačem ga i podešavate. Ostaje samo da odaberete omiljeni recept i uživate.

Nakon isteka podešenog vremena zvučni signal daje do znanja da je pečenje završeno i pizza pekač se automatski gasi.

Multi Grill se prosto održava. Malih je dimenzija tako da ne zauzima mnogo mesta i jednostavno se odlaže nakon korišćenja.

Idealan za zaposlene

Multi Grill uštedeće Vam toliko vremena!

Nemate kada da pripremite pite, kolače, meso sa roštilja ili picu? Samo podesite tajmer i možete slobodno da se posvetite drugim poslovima.

Nema čišćenja rerne zbog par komada mesa sa roštilja ili grilovanog sira. Nećete razmišljati o neprijatnim mirisima i grejanju prostorije.

Uživaćete u lakoći pripreme a Vaša porodica će uživati u ukusnim obrocima!

Za studente i đake

Multi Grill je tako lak za korišćenje i održavanje!

Bez podešavanja temperature, strujanja vazduha i drugih nepotrebnih opcija za nekoga ko je uvek u pokretu i ne drži ga mesto.

Komplikovani recepti su za one sa viškom vremena. Za one koji vole da jedu sa nogu, Pizza pekač je idealana opcija za brz obrok ili podgrevanje hrane.

A ako očekujete društvo, pica, žu-žu ili grickalice biće gotovi za tili čas.

Za ograničen prostor

Multi Grill je tako praktičan!

Koristite ga, očistite a zatim odložite. Neće Vam nepotrebno zauzimati mesto u kuhinji, a možete ga držati gde god imate malo slobodnog prostora.

A prostor nije jedino što će Vam uštedeti!

Umesto da palite rernu zbog svake sitnice, grejete prostoriju i povećavate troškove korišćenja električne energije, imaćete ekonomičan, kompaktan uređaj koji će Vam dugoročno štedeti novac.

Karakteristike

 • Multifunkcionalni gril
 • Idealan za pripremu pice, proje, pite, prženica, omleta, za pripremu ribe, grilovanje mesa, povrća itd.
 • Nelepljivi troslojni Gold Base premaz
 • Prečnik grejnih ploča: 290 mm
 • Dubina unutrašnjosti: 3 cm
 • Lako održavanje
 • Mehanički tajmer: do 90 min
 • Svetlosni indikator rada
 • Snaga: 920 W

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fagor multigrill / mini rerna / aparat za picu i pitu 29 cm – MG-350”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *