a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Fagor stoni mikser sa posudom od nerđajućeg čelika 4,3 l – RT-643M

Fagor stoni mikser RT-643M će u Vašoj kuhinji izgledati kao uređaj iz budućnosti, a slobodno se može reći da su mu takve i performanse. Nizak nivo buke koji dopušta je izuzetno atipičan za aparate njegove snage i jedan je od najtiših stonih miksera u svojoj klasi.

Postoji 12 nivoa podešavanja kao i kontinualna regulacija brzine, a tri dodatka za mućenje pokrivaju sve od najfinijeg penastog šlaga do najtežeg testa za hleb i picu. Prelepo je dizajniran a belo plastično kućište se lepo dopunjuje sa posudom od nerđajućeg čelika kapaciteta 4,3 litra.


Nizak nivo buke
SKU: RT-643M Categories: , ,

+ - Description

Description

Mikseri: Efikasni i pouzdani saveznici u kuhinji

Mikseri su nezaobilazni uređaji u svakoj kuhinji. Njihova primena je toliko široka da je nemoguće navesti sve za šta ih možete koristiti. Mikseri su neophodni za mućenje jaja, pravljenje šlaga od belanaca, mešanje testa za pripremu kolača, raznih glazura i smesa… Ni jedan iole komplikovaniji recept se praktično ne može zamisliti bez njih.

Stoni mikser vezan je za podlogu – radni sto ili drugi kuhinjski element, što mu omogućava veću snagu i ravnomernije mešanje i mućenje sastojaka, a Vama oslobađa ruke za druge poslove. Stoni mikser, za razliku od ostalih, dolazi sa sopstvenim postoljem i posudom za mućenje.

Pored ovih u našoj ponudi su još dve vrste miksera:

Ručni mikser je pokretan, fleksibilan i efikasan. Zbog toga što niste vezani za jedno mesto možete se slobodno kretati po kuhinji dok ga koristite. Ručni mikser pogodan je kada je potrebno spremati više stvari istovremeno, tako da je dovoljno zameniti mu mutilice, ili ih oprati, i preći na drugu posudu u kojoj su sastojci.

Štapni mikser je fleksibilniji. Jedna mutilica omogućava mu da dospe do dna uskih posuda tako da je izuzetno efikasan za pravljenje pene za kafu, mućenje šejkova ili smutija, mešanje sastojaka napitaka itd. Štapni mikser može se koristiti i kao klasični ručni, ukoliko mutilica odgovara tipu namirnica koji se koristi i željenoj gustini smese.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Fagor stoni mikser sa posudom od nerđajućeg čelika 4,3 l – RT-643M”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *