a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Grand Chef Faitout šerpa od INOXa sa poklopcem prečnika 36 cm 13,3 l – 9541

Grand Chef Faitout šerpa od INOXa proizvedena je od kvalitetnog nerđajućeg čelika 18/8. Prečnika je 36 cm, debljine 1 mm i ima zapreminu od 13,3 l. Pogodna je za korišćenje na svim izvorima toplote, uključujući indukcioni, a uz nju dolazi i praktični poklopac od istog materijala.

Unutrašnjost šerpe je gradirana (u litrima) kako biste imali bolji pregled količine jela i lakše dozirali sastojke, dok široke drške omogućavaju lako hvatanje i rukovanje šerpom.

SKU: 9541 Categories: , ,

+ - Description

Description

Kako posuđe od Inoxa pomaže u kuhinji?

Posuđe od Inoxa koje se nalazi pred Vama predstavlja vrhunac tehnologije i dizajna koji možete priuštiti sebi i svojim najbližima. Ova kuhinjska šerpa omogućiće Vam da sve svoje kulinarske zamisli pretvorite u stvarnost.

Kuhinjsko posuđe ne samo da utiče na brzinu pripremanja hrane, od njega može zavisiti i da li je Vaše jelo ukusno ili ne. I dok je recept nešto nad čim nemate direktnu kontrolu, posuđe za kuhinju ne sme da postavi granicu koju Vaši kulinarski specijaliteti mogu da dosegnu, bilo da je u pitanju italijanska kuhinja, jela od povrća, grčka musaka ili recepti za svaki dan.

Zdravi recepti koje želite da isprobate biće ukusni i aromatični, a Vaši najbliži biće u nedoumici da li je to onaj isti „zdrav recept“ koji ste ranije pripremali ili delo profesionalnog kuvara.

Otkrijte za koje sve ukusne recepte možete koristiti Fagor posuđe od inoxa, i iznenadite sami sebe svojim kulinarskim umećem.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Grand Chef Faitout šerpa od INOXa sa poklopcem prečnika 36 cm 13,3 l – 9541”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *