a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Macht četvrtasta kaserola / duboki tiganj / vok sa poklopcem 28 x 28 cm – Veggie Pan VG-28

Četvrtasta kaserola sa poklopcem Macht može se koristiti kao dubok tiganj ili vok. Velike je površine (28 x 28 cm) i dovoljno duboka (7 cm) da u njoj možete pripremati obroke za veliku porodicu ili goste. Presovani aluminijum odlično provodi toplotu i omogućava ravnomerno zagrevanje na celoj površini kaserole.

Dno tiganja je indukciono i dozvoljava korišćenje na svim grejnim površinama, dok nelepljivi keramički sloj sprečava lepljenje namirnica tokom pripreme.

Kaserola poseduje dve bakelitne ručke, kraću i dužu, u dezenu drveta koje ostaju hladne na dodir tokom korišćenja. One omogućavaju lako rukovanje tokom pripreme hrane i posluživanje gotovog jela.

SKU: VG-28 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Duboki tiganj sa staklenim poklopcem sa ispustom za paru
  • Dimenzije: 28 x 28 x 7 cm
  • Unutrašnji dvoslojni keramički premaz otporan na ogrebotine
  • Pogodan za sve izvore toplote, uključujući i indukcione

Tiganji Macht su veoma funkcionalni, elegantni, jednostavni za upotrebu, lako se održavaju i još lakše peru tako da su svi dosadašnji kupci bili oduševljeni ovim tiganjima. Idealni su za zdravo pripremanje jela, uz upotrebu minimalne masnoće.

MACHT tiganje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, moderan dizajn i izuzetna funkcionalnost. Dno tiganja je prilagođeno svim izvorima toplote, uključujući i indukcione. Svi tiganji imaju nelepljivu prevlaku što će Vam olakšati pripremu hrane kao i održavanje samog tiganja. Sa lakoćom pripremajte hranu koju najviše volite.

MACHT proizvodi zadovoljavaju sve međunarodno priznate standarde iz oblasti kvaliteta i većina njih nosi oznaku ECO, što znači da su zadovoljeni strogi ekološki kriterijumi – primenom zdravih tehnologija i materijala kao i ostalih proizvodnih činilaca sa minimalnom potrošnjom energije i najmanjim mogućim zagađenjem životne sredine.

Kako tiganji u našoj ponudi pomažu u kuhinji?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macht četvrtasta kaserola / duboki tiganj / vok sa poklopcem 28 x 28 cm – Veggie Pan VG-28”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *