a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Macht četvrtasti tiganj / griler sa keramičkim premazom 28×28 – GP-01

Macht tiganj / griler GP-01 je posuda velikih dimenzija 28×28 cm koja spaja karakteristike tiganja i grilera. Kvalitetni materijali od kojih je napravljen obezbeđuju da se toplota ravnomerno širi i pored četvrtastog oblika. Unutrašnjost je prevučena nelepljivim keramičkim premazom a drške su hladne na dodir i nakon duge upotrebe. Dno je narubljeno tako da se namirnice peku kao da su na roštilju.

SKU: GP-01 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Rebrasti tiganj
  • Dimenzije: 28 x 28 x 4,5 cm
  • Liveni aluminijum obložen dvoslojnim titanijumskim premazom
  • Bakelitna ručka
  • Pogodan za sve izvore toplote, uključujući i indukcione

Tiganji Macht su veoma funkcionalni, elegantni, jednostavni za upotrebu, lako se održavaju i još lakše peru tako da su svi dosadašnji kupci bili oduševljeni ovim tiganjima. Idealni su za zdravo pripremanje jela, uz upotrebu minimalne masnoće.

MACHT tiganje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, moderan dizajn i izuzetna funkcionalnost. Dno tiganja je prilagođeno svim izvorima toplote, uključujući i indukcione. Svi tiganji imaju nelepljivu prevlaku što će Vam olakšati pripremu hrane kao i održavanje samog tiganja. Sa lakoćom pripremajte hranu koju najviše volite.

MACHT proizvodi zadovoljavaju sve međunarodno priznate standarde iz oblasti kvaliteta i većina njih nosi oznaku ECO, što znači da su zadovoljeni strogi ekološki kriterijumi – primenom zdravih tehnologija i materijala kao i ostalih proizvodnih činilaca sa minimalnom potrošnjom energije i najmanjim mogućim zagađenjem životne sredine.

Kako tiganji u našoj ponudi pomažu u kuhinji?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macht četvrtasti tiganj / griler sa keramičkim premazom 28×28 – GP-01”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *