a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Macht set od dve drvene kašike/varjače od bambusa za mešanje sa silikonskom drškom – S-02

U kuhinji Vam je uvek potreban pomoćni pribor. Kada treba nešto promešati, presuti, odvojiti ili dodati. Da Vam uvek budu pri ruci, predstavljamo Vam set od dve drvene kašike/varjače od bambusa sa silikonskom drškom.

Možete ih držati u fioci ili okačene u radnom prostoru kuhinje. Izrađene su od kvalitetnog bambusa, a drške su od silikona koji olakšava držanje i udobno leži u ruci.

Praktično je neograničen broj poslova u kojima će Vam pomoći. Operite ih nakon korišćenja, ostavite da se osuše, i već su spremne da Vam ponovo budu od koristi!

SKU: S-02 Categories: , ,

+ - Description

Description

Kako kuhinjski pribor pomaže u kuhinji?

Kuhinjski pribor pomaže Vam da pripremite namirnice pre kuvanja, učestvuje u procesu kuvanja i konačno u posluženju i konzumiranju jela. Kvalitetan kuhinjski pribor može značajno ubrzati proces sečenja, rendanja, usitnjavanja i pripreme namirnica ali i podići celokupno iskustvo uživanja u obroku.

Brza priprema mesa, povrća i drugih namirnica značajno skraćuje vreme kuvanja. Za pojedine komplikovane recepte koji se sastoje od velikog broja namirnica, neretko je priprema značajnija i od samog kuvanja. Sastojke je potrebno pripremiti na različite načine – neke iseći na komade, druge narendati, treće sitno iseckati a četvrte dodati u precizno izmerenoj količini.

Tokom kuvanja, jelo treba promešati, paziti da ne zagori, presipati iz jedne posude u drugu, odliti višak vode, začiniti i slično. Ne treba zanemariti koliko je i u tim situacijama bitno imati odgovarajuće alatke koje će biti efikasne i istovremeno čuvati Vaše posuđe.

Konačno, nakon posluženja, vreme je i za uživanje u jelu. Kvalitetan i skupocen escajg, pogotovo u kombinaciji sa porcelanskim servisom značajno podiže nivo uživanja u jelu i čini Vaša jela lepšim i ukusnijim.

Sve što Vam je potrebno kuhinjski pribor u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macht set od dve drvene kašike/varjače od bambusa za mešanje sa silikonskom drškom – S-02”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *