a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Macht set tiganja sa staklenim poklopcima 28, 24 i 20 cm (5 elemenata) – Spider Pans SP-03

Spider Pans je set univerzalnih tiganja od 5 elemenata. Možete ih koristiti za najrazličitije kuhinjske poslove, od toga da brzo propržite luk ili jaja, do pripreme komplikovanih specijaliteta sa velikim brojem sastojaka.

Dno otporno na lepljenje sprečava da se namirnice zalepe za njega tokom prženja pa da ne dolazi do zagorevanja. Tako izbegavate oštećivanje tiganja tokom korišćenja, kao i prilikom pranja usled korišćenja abrazivnih sredstava.

Sa druge strane, s obzirom da je nelepljiv koristićete i mnogo manje ulja, masti i drugih masnoća prilikom kuvanja. Vaša jela biće mnogo manje kalorična i mnogo zdravija!

U setu se nalaze tri tiganja prečnika 20 cm, 24 cm (sa poklopcem) i 28 cm (sa poklopcem). Unutrašnjost je presvučena nelepljivim dvoslojnim premazom ojačanim mrežom sa česticama titanijuma.

Sva tri tiganja poseduju bakelitnu dršku hladnu na dodir kao i indukciono dno pogodno za korišćenje na svim izvorima toplote. Dva veća tiganja (⌀24 i ⌀28) poseduju i stakleni poklopac sa otvorom za ispuštanje pare.

U njihovoj proizvodnji zadovoljeni su strogi ekološki kriterijumi i nisu korišćene štetne materije (PFOA free).

SKU: SP-03 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

 • Set od tri tiganja sa poklopcima
 • Prečnici: 20 cm, 24 cm i 28 cm
  • Tiganj ⌀20 x 4 cm
  • Tiganj ⌀24 x 4,5 cm sa staklenim poklopcem
  • Tiganj ⌀28 x 5 cm sa staklenim poklopcem
 • Debljina: 3 mm
 • Materijal: Aluminijum
 • Unutrašnji dvoslojni nelepljivi premaz ojačan mrežom sa česticama titanijuma
 • Bakelitna ručka
 • Pogodan za sve izvore toplote, uključujući i indukcione
 • PFOA free

Tiganji Macht su veoma funkcionalni, elegantni, jednostavni za upotrebu, lako se održavaju i još lakše peru tako da su svi dosadašnji kupci bili oduševljeni ovim tiganjima. Idealni su za zdravo pripremanje jela, uz upotrebu minimalne masnoće.

MACHT tiganje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, moderan dizajn i izuzetna funkcionalnost. Dno tiganja je prilagođeno svim izvorima toplote, uključujući i indukcione. Svi tiganji imaju nelepljivu prevlaku što će Vam olakšati pripremu hrane kao i održavanje samog tiganja. Sa lakoćom pripremajte hranu koju najviše volite.

MACHT proizvodi zadovoljavaju sve međunarodno priznate standarde iz oblasti kvaliteta i većina njih nosi oznaku ECO, što znači da su zadovoljeni strogi ekološki kriterijumi – primenom zdravih tehnologija i materijala kao i ostalih proizvodnih činilaca sa minimalnom potrošnjom energije i najmanjim mogućim zagađenjem životne sredine.

Kako tiganji u našoj ponudi pomažu u kuhinji?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macht set tiganja sa staklenim poklopcima 28, 24 i 20 cm (5 elemenata) – Spider Pans SP-03”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *