a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Macht tiganj za palačinke sa nelepljivim mermerno-keramičkim premazom 26cm – Olive Garden OG-26P

Šta je najvažnije za kvalitetan tiganj za palačinke?

Da se brzo greje i ravnomerno peče, da je lagan, da se hrana ne lepi za njega i da je izdržljiv i dugovečan.

Sve to i mnogo više dobijate sa novim članom naše Olive Garden serije – mermerno-keramičkim tiganjem za palačinke OG-26P!

Olive Garden OG-26P je tiganj za palačinke obima 26 cm Macht-ove Olive Garden serije. Izrađen je od kvalitetne aluminiumske legure debljine 2,5 mm zbog čega se jako brzo zagreva, lagan je i lak za rukovanje.

Unutrašnjost mu je presvučena mermerno-keramičkim premazom i ima bakelitne ručke hladne na dodir i nakon duže upotrebe. Indukciono dno obezbeđuje ravnomerno širenje toplote na svim vrstama podloga i ujednačeno pečenje.

Šta možete u njemu spremati?

Namenjen je pečenju palačinki ali možete u njemu pripremati i tortilje, kajganu, omlet i druga jela koja ne zahtevaju dublju posudu. Nelepljivi premaz obezbeđuje da se hrana ne lepi za njega tokom pečenja što smanjuje upotrebu ulja i masnoća.

Ukoliko volite palačinke, želite da ih jedete češće i manje vremena potrošite na njihovu pripremu a više na uživanje u njihovom ukusu, tiganj za palačinke je nešto što je neophodno Vašem domu!

SKU: OG-26P Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Prečnik: 26 cm
  • Visina: 3 cm
  • Debljina: 2,5 mm
  • Unutrašnji nelepljivi mermerno-keramički premaz
  • Spoljašnji maslinasto zeleni silikonski premaz
  • Bakelitna ručka
  • Pogodan za sve izvore toplote, uključujući i indukcione

Mermerno-keramički tiganji: Serija Olive Garden

Mermerno-keramička serija tiganja inspiraciju pronalazi u prirodi i u jedinstvenoj kombinaciji boja i materijala prilagođenih savremenom životu i modernim potrebama u kuhinji.

Olive Garden tiganji

Mermerno-keramički tiganji poseduju četvoroslojni unutrašnji premaz koji garantuje izuzetne performanse, dobru zaštitu od ogrebotina i oštećenja tokom korišćenja, kao i vizuelno dopadljiv izgled.

Dvoslojni nelepljivi premaz nanesen preko osnovnog materijala nudi čvrstoću, izdržljivost na visokim temperaturama, nelepljivost i otpornost na hemijske procese tokom pripreme hrane. Zahvaljujući velikoj gustini, dobrom prijanjanju i lakoći čišćenja jedan je od najuniverzalnijih materijala za zaštitu posuđa.

Preko njega nalazi se dvoslojni mermerno-keramički premaz koji tiganjima daje specifičan izgled i osećaj.

Svi korišćeni materijali slobodni su od sastojaka štetnih za ljudsku upotrebu i upotrebu pri pripremi hrane. Velika pažnja posvećena je postavljanju visokih standarda po pitanju sigurnosti proizvoda i ispunjavanju zahteva postavljenih od strane nezavisnih međunarodnih organizacija.

Tiganji Macht su veoma funkcionalni, elegantni, jednostavni za upotrebu, lako se održavaju i još lakše peru tako da su svi dosadašnji kupci bili oduševljeni ovim tiganjima. Idealni su za zdravo pripremanje jela, uz upotrebu minimalne masnoće.

MACHT tiganje odlikuje vrhunski kvalitet izrade, moderan dizajn i izuzetna funkcionalnost. Dno tiganja je prilagođeno svim izvorima toplote, uključujući i indukcione. Svi tiganji imaju nelepljivu prevlaku što će Vam olakšati pripremu hrane kao i održavanje samog tiganja. Sa lakoćom pripremajte hranu koju najviše volite.

MACHT proizvodi zadovoljavaju sve međunarodno priznate standarde iz oblasti kvaliteta i većina njih nosi oznaku ECO, što znači da su zadovoljeni strogi ekološki kriterijumi – primenom zdravih tehnologija i materijala kao i ostalih proizvodnih činilaca sa minimalnom potrošnjom energije i najmanjim mogućim zagađenjem životne sredine.

Kako tiganji u našoj ponudi pomažu u kuhinji?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Macht tiganj za palačinke sa nelepljivim mermerno-keramičkim premazom 26cm – Olive Garden OG-26P”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *