a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

ONLINE AKCIJA

MIA bežični vakuumski čistač prozora sa sistemom protiv prskanja – AFR-1580

Bežični vakuumski čistač prozora MIA značajno Vam olakšava čišćenje i održavanje stakala, prozora, ogledala, auto stakala, keramičkih pločica i drugih glatkih površina.

Izuzetno je praktičan jer nema kablova – pokreće ga litujum-jonska baterija koja se na punjaču iz kompleta vrlo brzo puni.

Za razliku od drugih proizvoda sa ovom funkcijom, ne dozvoljava prskanje vode koja se uklanja već je usisava i čuva u svom rezervoaru. To znači da ne morate razmišljati o svom skupom kauču ili tepihu i da li će sapunica ostaviti fleke na njima prilikom čišćenja. Čistač prozora uklanja nečistoće, ne ostavlja ih iza sebe!

Možete ga koristiti za uklanjanje vode i kondenzovane pare koja se stvara u kupatilu, staklima koja magle, na otvorenim površinama nakon kiše, automobilima – ali i za pranje. Uz dodatnu posudu sa prskalicom i krpom za čišćenje lako ćete naneti i utrljati deterdžent ili sredstvo za čišćenje stakala, a zatim ga u nekoliko poteza potpuno ukloniti.

Pozdravite se sa flekama od kapljica vode i otiscima prstiju – uz čistač prozora vaši prozori izgledaće čisto i blistavo kao da su bili na profesionalnom pranju!

SKU: AFR-1580 Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Čisti i istovremeno usisava vodu sa glatkih površina(prozora, ogledala, pločica i sl.)
  • Priključak za čišćenje sa glavom za prskanje i sa posudom za vodu ili sredstvo za čišćenje
  • Vakuumski alat
  • Mop od mikrofi bera
  • Opcije izbacivanja vode: mlaz i rošenje
  • Praktičan – bez kabla
  • Li-Ion baterija 3,7 V
  • Punjač sa kablom i utikačem

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “MIA bežični vakuumski čistač prozora sa sistemom protiv prskanja – AFR-1580”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *