a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor Bosna i Hercegovina, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

ONLINE AKCIJA

Pyrex ovalna keramička caserola sa staklenim vatrostalnim poklopcem 2,5 l – SU26AC

Keramička caserola sa staklenim poklopcem izrađena je od prirodnih materijala otpornih na visoke i niske temperature koji omogućavaju tradicionalnu pripremu hrane i pun ukus pečenih jela. Posuda ima izdužene rubove za lakše držanje prilikom nošenja i vatrostalni poklopac za korišćenje u rerni.


Do -20°C

Do 250°C

Pećnica
Mikrotalasna
Mašina za pranje sudova

+ - Description

Description

Kako vatrostalne posude pomažu u kuhinji?

Vatrostalne posude izrađene su od keramike, borsilikatnog stakla i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalne posude praktično su neuništive i u njima možete spremati, peći, servirati i čuvati hranu.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne posude da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Sve što Vam je potrebno vatrostalne posude u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Pitajte nas o proizvodu

Pitajte nas o proizvodu

Vaše ime (obavezno)

Vaša e-pošta (obavezno)

Vaš broj telefona

Vaša poruka

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pyrex ovalna keramička caserola sa staklenim vatrostalnim poklopcem 2,5 l – SU26AC”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *