a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pyrex vatrostalni pekač od borosilikatnog stakla sa poklopcem 4,5 l – 460A

PYREX Pekač 460A je duboka ovalna vatrostalna posuda zapremine 4,5 litara izrađena od kvalitetnog borosilikatnog stakla. Dolazi sa plitkim poklopcem od istog materijala koji se samostalno takođe može koristiti kao pekač. Ukupna zapremina pekača sa poklopcem je 5,9 l.


Proizvedeno u francuskoj

Izdržljivo do 300°C
Izdržljivo do -40°C
Otporno na termalni šok

+ - Description

Description

Kako vatrostalne posude pomažu u kuhinji?

Vatrostalne posude izrađene su od borsilikatnog stakla i drugih materijala koji podnose ekstremno niske i visoke temperature. Vatrostalne posude praktično su neuništive i u njima možete spremati, peći, servirati i čuvati hranu.

Pečenje hrane je proces neophodan za pravljenje ukusnih domaćih jela i bez njega obroci nikako ne mogu biti kompletni. Samo pečenje hrane nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan recept, ali domaća hrana pripremljena u ovim posudama biće ukusnija i pravićete je lakše, brže i uz uživanje.

Topli obroci čuvaju se tako lako uz vatrostalne posude da ćete zaboraviti da ste ikada koristili ijedne druge. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Topli obroci će se uz ove posude praktično servirati sami.

Sve što Vam je potrebno vatrostalne posude u našoj ponudi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Pyrex vatrostalni pekač od borosilikatnog stakla sa poklopcem 4,5 l – 460A”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *