a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Royal Elisabeth Gold collection porcelanski set za ručavanje od 33 komada

U Aziji postoji tradicija da se polomljeni porcelan ponovo lepi zlatom. Na taj način ga stvari koje ga oštete zapravo čine još lepšim i vrednijim – filozofija koja u istočnjačkim narodima ima duboko i višestruko značenje.

Upravo na to će Vas asocirati naš Gold collection porcelanski servis za ručavanje. On nije oštećen i ponovo sjedinjen, ali prelepa zlatna dekoracija na najkvalitetnijem New Bone China porcelanu podsetiće Vas na to da nas stvari koje su zamišljene da nas slome nekada mogu učiniti još jačim!

Gold porcelanski servis u stanju je da i od običnog obroka napravi svetkovinu. A Vaše posebne trenutke i proslave učiniće neverovatnim i nezaboravnim iskustvom!

Sastoji se od 33 elementa porcelanskog posuđa – tanjira, ovala, šoljica sa tacnama i činija i izrađen je od najfinijeg New Bone China porcelana.

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Najfiniji porcelan: New Bone China
  • Set od 6 plitkih tanjira (270 mm)
  • Set od 6 dubokih tanjira (220 mm)
  • Set od 6 desertnih tanjira (190 mm)
  • Set od 6 šoljica (220 ml) sa tacnama
  • Oval (360 mm)
  • Činija za salatu (230 mm)
  • Okrugli tanjir (300 mm)

Kako porcelanski servisi čine hranu ukusnijom?

Porcelanski servisi u našoj ponudi izrađeni su od najkvalitetnijeg porcelana – New Bone China, i predstavljaju vrhunac dizajna i izrade. Svi porcelanski servisi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Da li ste se ikada zapitali zašto vrhunski restorani i hoteli toliko ulažu u porcelansko posuđe na kojima poslužuju hranu? Istraživači su primetili da je vizuelni utisak, ukoliko je hrana poslužena na kvalitetnom porcelanskom posuđu, toliko jak da je dovoljan da promeni sâm ukus hrane. Drugim rečima, što poslužena hrana bolje izgleda, biće i ukusnija. A teško je nadmašiti kvalitet koji servisi u koje vidite nude.

Porcelanski tanjiri su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u New Bone China porcelanu izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Hrana će izgledati vrhunski a tanjiri od porcelana učiniće da izgleda kao da su u pripremu uloženi sati.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Royal Elisabeth Gold collection porcelanski set za ručavanje od 33 komada”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *