a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

ONLINE AKCIJA

Royal Elisabeth Tiffany collection porcelanski set za ručavanje od 33 komada

Tiffany collection je porcelanski set za ručavanje za šest osoba. Sastoji se od 33 elementa izrađenih od Super White Porcelain-a: tanjira, ovala, činije i šoljica sa tacnama.

SKU: Tiffany set za ručavanje Categories: , , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

  • Super White Porcelain
  • Set od 6 komada 270mm plitkih tanjira
  • Set od 6 komada 220mm dubokih tanjira
  • Set od 6 komada 190mm dezertnih tanjira
  • Set od 6 komada 220ml šoljica
  • Set od 6 komada 160mm tacni
  • Oval 360mm
  • Činija za salatu 230mm
  • Okrugli tanjir 300mm

Kako porcelanski servisi čine hranu ukusnijom?

Porcelanski servisi u našoj ponudi izrađeni su od Super White Porcelain-a, i predstavljaju vrhunac dizajna i izrade. Svi porcelanski servisi koje vidite izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojim karakteristikama.

Da li ste se ikada zapitali zašto vrhunski restorani i hoteli toliko ulažu u porcelansko posuđe na kojima poslužuju hranu? Istraživači su primetili da je vizuelni utisak, ukoliko je hrana poslužena na kvalitetnom porcelanskom posuđu, toliko jak da je dovoljan da promeni sâm ukus hrane. Drugim rečima, što poslužena hrana bolje izgleda, biće i ukusnija. A teško je nadmašiti kvalitet koji servisi u koje vidite nude.

Porcelanski tanjiri su neophodni su za posluživanje ukusnih domaćih jela i bez njih kuhinja nikako ne može biti kompletna. Sami porcelanski tanjiri nisu dovoljni, potreban je Vaš specijalan recept, ali hrana poslužena u Super White Porcelain-u izgledaće ukusnije iako ste je pravili lakše, brže i uz uživanje.

Tanjiri od porcelana postaće nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve Vaše zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Hrana će izgledati vrhunski a tanjiri od porcelana učiniće da izgleda kao da su u pripremu uloženi sati.

Sve što Vam je potrebno porcelanski servisi učiniće za Vas. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta koji koriste naše proizvode.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Royal Elisabeth Tiffany collection porcelanski set za ručavanje od 33 komada”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *