a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Set luksuznih peškira za lice, ruke i telo gustine 500 g/m² sa vezenim elementima – 3/1

Ovim setom želeli smo da Vam ponudimo nešto što znamo da Vam treba svakoga dana – praktičan i prijatan komplet peškira za sve prilike:

– Mali peškir za lice
– Srednji peškir za ruke ili kosu
– Veliki peškir za telo

Želeli smo nešto što je estetski lepo i prijatno za Vašu kožu, što izgleda elegantno i luksuzno i što može ostaviti snažan utisak na ukućane ili čak i goste koji su u poseti.

Odlučili smo se za boju rečnog bisera, sa “Royal” vezom u maslinasto-zelenoj boji i gustinom od 500 g/m² stoprocentnog visokokvalitetnog pamuka. Verujemo da je to kombinacija koja će zadovoljiti sva Vaša očekivanja. To nam je i bila ideja kojom smo se vodili.

Može biti Vaš po ceni od 2.730 din. uz 10% popusta za online kupovinu ili na više mesečnih rata preko naših predstavnika u svim većim gradovima u Srbiji.

SKU: Peškiri 3/1 Categories: ,

+ - Description

Description

Karakteristike

Set peškira za lice, ruke i telo je jedinstveni komplet za umivanje, pranje ruku i tuširanje. Pruža izuzetan osećaj komfora prilikom korišćenja i nežan je prema Vašoj koži i osetljivim delovima tela.

Izrađen je od luksuznog pamuka (100%) gustine 500 g/m² što mu omogućava da dobro upija i suši, i pri tom ne ostane natopljen, čak i prilikom sušenja duge kose.

Vizuelno je veoma dopadljiv i upečatljiv. Boje je “rečni biser” koja je neutralna i uklapa se u svako kupatilo ali pruža i utisak skupocenosti, sa izvezenim “Royal” elementima koji dodaju element prefinjenosti.

Dimenzije

  • 47 x 31 cm
  • 47 x 87 cm
  • 68 x 142 cm

Gustina: 500 g/m²

Boja: Rečni biser sa maslinasto zelenim “Royal” vezom

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Set luksuznih peškira za lice, ruke i telo gustine 500 g/m² sa vezenim elementima – 3/1”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *