a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Vakuum kesa sa mirisom lavande

Vakuum kese 1/1 sa mirisom lavande je kesa za višekratnu upotrebu napravljena od otporne i dugotrajne plastike. Vakuum kesa 1/1 sa mirisom lavande idealna je za sve što želite odložiti i zaštititi. Mogu se koristiti: u stanu ili kući, na putovanjima, za selidbe, za čuvanje stvari u podrumu.

SKU: 1/1 Categories: , ,

+ - Description

Description

Vakuum kese su funkcionalni proizvodi koji Vam pomažu da održavate Vaš stan urednim i da lako i bez muke odlažete odevne predmete i posteljinu koju ne koristite.

Sređivanje stana je upravo postalo mnogo lakše. Dovoljno je da u kesu odložite stvari koje želite, pomoću usisivača izvučete vazduh iz nje i značajno ćete smanjiti mesto koje bi stvari inače zauzimale.

Sređivanje sobe je postalo lakše ali i čuvanje stvari. Dok se nalaze u vakuum kesi stvari su zaštićene od spoljnih uticaja, moljaca, ne primaju neprijatne mirise i čim se izvade spremne su za ponovno korišćenje. Idealno na prelazima između godišnjih doba ili za odeću koju želite da sačuvate a ne planirate da skoro nosite.

Izuzetno praktične i korisne, vakuum kese su obavezni deo svakog kompletnog doma.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Vakuum kesa sa mirisom lavande”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *