a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Valira Nomad Polar termoizolaciona torba 22 l 6005/12

VALIRA TORBA 6005/12 je model torbe za svakodnevnu upotrebu, najpraktičnije za plažu ili kraće jednodnevne izlete. VALIRA TORBA 6005/12 je crvene boje, zapremine 22 litra i može se nositi u ruci ili na ramenu.

SKU: 6005/12 Categories: , ,

+ - Description

Description

Termoizolacione torbe su praktične torbe male i srednje zapremine koje možete koristiti za svakodnevne aktivnosti. Pogodne su za nošenje odeće i obuće, kao i namirnica za plažu, izlete, piknik ili šetnju.

Termoizolacija se ogleda u sposobnosti ovih torbi da spreče i uspore proces zagrevanja sadržaja na visokim spoljnim temperaturama, bilo da su u pitanju prehrambene namirnice, napici, kozmetički ili neki drugi proizvodi.

Torbe su iznutra obložene vodootpornim materijalima a spolja materijalima otpornim na stvaranje buđi. Karakteristika ovih materijala je da omogućavaju da se temperatura unutar torbe lagano i postepeno diže i to sa 5 na 15 stepeni u periodu od 14 časova, za razliku od klasičnih torbi sa kojima je to pitanje minuta.

Termoizolacione torbe za plažu

Torbe za plažu mogu se nositi na ramenu ili u ruci, imaju dovoljno veliku zapreminu da prime sve što bi Vam moglo zatrebati tokom čitavog dana a termoizolacione karakteristike omogućiće Vam da sa sobom ponesete i užinu ili osveženje bez straha da će se istopiti ili usijati. Torbe za plažu u našoj ponudi su izdržljive, zgodne i lepo dizajnirane, i najvažnije od svega, na njih se možete uvek osloniti.

Ženske torbe su osetljive i nepraktične, a rančevi obično previše glomazni. Uz termoizolacione torbe dobićete sve ono što Vam je potrebno za uzbudljiv dan van kuće. Korišćeni materijali čine naše torbe pogodnim za nošenje namirnica ili kozmetičkih proizvoda što je nešto sa čim ženske torbe i rančevi ne mogu da se porede na visokim temperaturama.

Za sve što Vam je potrebno ove praktične torbe imaju rešenje. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Valira Nomad Polar termoizolaciona torba 22 l 6005/12”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *