a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Woll indukcioni lonac 4,5 l prečnika 24 cm dubine 12 cm sa titanijumskim premazom – Nowo Titanium 124IL

Postoji razlog zašto Gordon Ramzi koristi Woll posuđe u svojoj ličnoj kolekciji! Nowo Titanium lonac od 4,5 litara, prečnika 24 cm i dubine 12 cm obložen je četvoroslojnim titanijumskim premazom. Ivice su dodatno ojačane i petim koji sprečava oštećenje usled korišćenja poklopca.

Titanijumski premaz, osim što štiti površinu tiganja, sprečava i lepljenje namirnica. Koristićete manje ulja, butera i masnoća tokom kuvanja i hranićete se mnogo zdravije.

Posuda u sebi ne sadrži štetne hemikalije i teške metale. Ojačano dno optimalno raspoređuje temperaturu tokom korišćenja i sprečava deformisanje na visokim temperaturama.

SKU: Nowo Titanium 124IL Categories: , ,

+ - Description

Description

Karakteristike

 • Zapremina 4,5 litra
 • Prečnik posude 24 cm
 • Dubina 12 cm
 • Izrada posuđa: liveni aluminijum, obložen titanijumskim premazom
 • Premaz nanet u četiri sloja
 • Ivice posuđa dodatno ojačane petim slojem – sprečeno oštećenje poklopcem
 • Nelepljiva površina
 • Ojačano dno za optimalnu termalnu apsorpciju – bez deformisanja na visokim temperaturama
 • Bez štetnih hemikalija
 • Bez teških metala
 • Lako održavanje

Woll posuđe je izrađeno od livenog aluminijuma, obloženo titanijumskim premazom. Ovaj premaz nanet je u više slojeva, čak četiri sloja kako bi se zasigurno obezbedio kvalitet površine i sprečilo da se posuđe lako ošteti. Ivice posuđa su dodatno ojačane petim slojem kako bi se sprečilo oštećenje poklopcem.

Svi Woll tiganji imaju nelepljivu površinu, što Vam olakšava ne samo njihovo korišćenje već i čišćenje. U sebi nemaju štetnih hemikalija niti teških metala.

Spremajte hranu na zdraviji način, prilikom korišćenja Woll tiganja bez ulja ili putera. Nema potrebe da sipate vodu kada kuvate povrće, iz razloga što se pripremanjem hrane u ovim tiganjima ne gube hranljivi sastojci! Bićete prezadovoljni zato što pored svega nabrojanog Woll proizvodi i nakon nekoliko godina korišćenja izgledaju kao novi.

Kako tiganji u našoj ponudi pomažu u kuhinji?

Tiganji koje vidite pred Vama predstavljaju vrhunac dizajna i tehnologije na tržištu i rezultat su višedecenijskog iskustva. Svi tiganji u ponudi izuzetnog su kvaliteta i pristupačne cene i prijatno će Vas iznenaditi svojom funkcionalnošću.

Domaći recepti praktično su nezamislivi bez kvalitetnog posuđa u kuhinji. Ono samo po sebi nije dovoljno, potreban je Vaš specijalan dodir, ali domaći recepti sa našim posuđem biće ukusniji i pravićete ih lakše, brže i uz uživanje.

Prženje ribe našim proizvodima toliko je lako da će ona postati nezamenljivi deo Vaše trpeze. Sve svoje zamisli ostvarićete u potpunosti i to jednostavnije, efikasnije i sa manje truda. Svaki od ovih proizvoda prženje ribe obavlja praktično umesto Vas.

Za sve što Vam je potrebno tiganji u našoj ponudi imaće odgovor. Pridružite se milionima zadovoljnih korisnika širom sveta.

+ - Reviews (0)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Woll indukcioni lonac 4,5 l prečnika 24 cm dubine 12 cm sa titanijumskim premazom – Nowo Titanium 124IL”

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *