a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Ecovitta je originalni proizvođač najnaprednijeg sve-u-jednom sistema za čišćenje parom na svetu. Inovativni generator pare njihovih paročistača dozvoljava korišćenje samo 30 sekundi nakon uključivanja.

Ecovitta: Kvalitet, pouzdanost, performanse

Sa tridesetogodišnjim iskustvom u proizvodnji paročistača, osnivač kompanije čvrsto veruje da je konačno postigao svoj životni cilj – kreiranje najboljeg sveobuhvatnog sistema za čišćenje parom sa neuporedivim kvalitetom, pouzdanošću i performansama.

U poslednjih nekoliko godina ovu činjenicu potvrdili su i brojni lideri industrije. Neki od vodećih svetskih brendova i kompanija predstavili su jedinstvenu Ecovitta tehnologiju svojim korisnicima na globalnom tržištu pod sopstvenim robnim markama.

Ecovitta poseduje sertifikate najvišeg standarda kvaliteta i sigurnosti od strane vodećih svetskih laboratorija za testiranje, uključujući TUV i ETL. Sve u skladu sa najnovijim standardima sigurnosti proizvoda u Evropi, Severnoj Americi, Australiji, Japanu i Južnoj Koreji.

Najnoviji Ecovitta proizvodi u ponudi

Filter Products Showing all 2 results
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije