a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

 

Espresso aparati

Šolja ukusne kafe sa prijateljem je sreća koja se može okusiti i kvalitetno provedeno vreme!

Nemojte preskakati prijatan ukus kratke jutarnje kafe pre posla. Ili u toku dana kada Vam treba energije. Ukusna kafa koju prave naši espresso aparati podići će Vas i razbuditi, pokrenuti i razmrdati, sa nogu, u pokretu, ili u trenucima odmora u konfornoj udobnosti Vašeg doma.

Filter Products Showing all 2 results
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Espresso aparati: Bogat ukus kafe (kao u omiljenom kafeu)

Espresso aparati pred Vama omogućavaju Vam da uživate u ukusnoj i aromatičnoj kafi, sveže pripremljenoj kao da ste je upravo naručili u nekom od elitnih kafea neke evropske prestonice. Mirisna i primamljiva, podići će Vas i razbuditi, pokrenuti i razmrdati, a nećete morati da napravite jedan korak van Vašeg udobnog doma.

Aparati za kafu izuzetno su praktični. Oni spremaju kafu dok se vi pripremate za posao ili dok ste u žurbi, ali i kada želite da se opustite ili uživate sa prijateljima. Ne postoji bolji osećaj nego biti u stanju poslužiti svežu kafu bez potrebe da provodite nepotrebno vreme u kuhinji nagnuti iznad džezve dok čekate da provri.

Aparat za espresso ima sve funkcije kao i glomazni uređaji u ugostiteljskim objektima, sa tom razlikom da je manji i praktičniji. Profesionalni aparati za espresso u kafićima često žrtvuju svoju funkcionalnost radi veće izdržljivosti, što sa ovim uređajima nije slučaj. Takođe, modernog su dizajna i lepo će se uklopiti u Vaš prostor. A kafa koju spremate biće najbolja koju ste ikada probali.

Kafemati predstavljaju ponos naše linije malih kuhinjskih aparata. Isprobajte ih i otkrijte zašto.

Zašto su espresso aparati najbolji izbor za Vas?

  • Skraćuju i automatizuju pripremu kafe
  • Lako se pripremaju, koriste i održavaju
  • Prelepo su dizajnirani i odišu luksuzom
  • Uživajte u espresu, produženom espresu, kapućinu, makijatu, ristretu, mokaćinu ili čemu god drugom želite

Ideje za posluženje

Espresso

Preporučujemo