a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Pre više od 60 godina Fagor je napravio prve korake u kovačkoj radionici u Mondragonu. Danas je peti najveći evropski proizvođač, prisutan u milionima domova širom sveta i jedan od najprepoznatljivijih brendova na svetskom tržištu.

Fagor – Odani Vama

Istorija Fagora usko je vezana za sveštenika Arizmendija. Nakon II svetskog rata, prepoznao je potencijal svog malog grada i u njemu osnovao politehničku školu, danas Univerzitet Mondragon. Okupivši najtalentovanije polaznike škole na jednom mestu, osnovao je i prvo preduzeće, koje je kasnije postalo ono što je danas Fagor.

Uticaj sveštenika nije značajan samo za osnivanje kompanije, već se osećao i kroz celu njenu istoriju. Kroz školu je promovisao principe humanizma, participacije i solidarnosti. To je pomoglo čitavom Mondragonu da se oporavi nakon II svetskog rata ali i da se uspostavi poslovna politika koja je ceni svoje zaposlene, brine o okruženju i društvu u celini, i promoviše fer odnos sa poslovnim partnerima.

Direktori i menadžment Fagora su redak pozitivan primer koji svesno ograničava sopstvene zarade u odnosu na zarade zaposlenih. Na taj način ne samo da se povećava briga prema svim radnicima već se stvara i kultura u kojoj se svaki zaposleni oseća kao bitan deo kompanije i brenda Fagor.

Fagor je danas sinonim za kvalitet, inovativnost i prepoznatljivost brenda. Njihovi mali kućni aparati spadaju u sam vrh srednje i srednje-visoke klase proizvoda i odlikuju ih funkcionalnost, savremen dizajn i napredna tehnologija.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Fagor proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom i prodajom preko široke mreže saradnika u svim većim gradovima u Srbiji, cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Fagor nudi.

Najnoviji Fagor proizvodi u ponudi

Filter Products Showing 1 - 10 of 26 results
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije

Saznajte više o brendu Fagor na sledećem linku.