a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Sa zadovoljstvom Vam predstavljamo ponudu japanskog brenda HITACHI – svetskog lidera u inovativnosti i tehnološkom napretku. Nakon više od jednog veka prisutnosti na tržištu i pomeranja granica mogućeg, konačno se pred Vama nalazi i njegova audio-video tehnologija vrhunskih karakteristika.

Naša kompanija je zvanični distributer ovog brenda televizora za Srbiju i samo na ovoj stranici možete u svakom trenutku pronaći celokupnu ponudu njihovih uređaja.

HITACHI: Inspiriši Novo

Teško je zamisliti drugu kompaniju koja bolje predstavlja japansku inovativnost, produktivnost i vrednosti nego što je to HITACHI. Već više od jednog veka na čelu su industrijskog napretka te zemlje. Njihovi proizvodi toliko su kvalitetni da su im dozvolili širenje u najrazličitije oblasti – od malih kućnih aparata do građevinske i industrijske mehanizacije.

Direktno su zaslužni za industrijalizaciju Japana početkom XX veka i obnovu nakon II svetskog rata. Karakterišu ih najbolje vrline koje danas vezujemo za japansku tehnologiju. Čak i ime HI TACHI znači “izlazeće sunce”. Danas zapošljava preko 300.000 visokokvalifikovanih osoba širom sveta i simbol je napretka, inovativnosti i gledanja u budućnost.

Cilj kompanije je da upravo bude ta veza između sadašnjosti i budućnosti, što se najbolje ogleda u njihovom sloganu – INSPIRIŠI NOVO! Sa njihovim uređajima imate priliku da postanete deo te budućnosti koju pokušavaju da stvore.

Hitachi audio-video uređaji za cilj imaju da Vam pruže najbolje što moderna tehnologija ima da ponudi. Kristalno čista slika, savršen zvuk i bogatstvo boja samo su neke od karakteristika svih televizora u našoj ponudi.

Uživajte u omiljenim serijama, filmovima, emisijama, sportskim prenosima i ostalom sadržaju uz vrhunski kvalitet koji japanski brend Hitachi garantuje.

Sa menijem na srpskom jeziku i jednostavnim povezivanjem sa prijemnicima svih kablovskih distributera, najpopularnijim konzolama, računarima i puštanju sadržaja direktno preko USB-a, od prvog momenta uživaćete u celokupnom iskustvu koje ovi televizori nude.

Zakoračite u budućnost. I inspirišite Novo!

Najnoviji HITACHI proizvodi u ponudi

Filter Products Showing the single result
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije

Saznajte više o ovim televizorima na sledećem linku.