a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Slogan MIA brenda je jednostavno – Nemačka. Ne samo da na taj način žele da istaknu poreklo svojih aparata, već i glavne principe iza kojih stoje – prava cena, u pravom trenutku, za pravi kvalitet.

MIA – Nemačka

Glavna ideja je ponuda proizvoda koji bi bili dostupni svima uz jedinstven odnos cene i kvaliteta. Kao što sami kažu “Ako pokušate da uštedite na kupcima – gubite. Ako pokušate da uštedite za kupce – dobijate”. To je princip na kojem je izgrađena i čitava filozofija kompanije.

Osim na kupce, fokus MIA brenda je i na inovaciju. Cilj je da se isprate najsavremeniji trendovi po pitanju tehnologije, funkcionalnosti i sigurnosti kako bi na tržištu bili dostupni u trenutku kada su najpotrebniji. To se postiže dobrim razumevanjem potreba kupaca, efikasnim proizvodnim procesom i korišćenjem najkvalitetnijih komponenti.

MIA postavlja visoke kriterijume po pitanju standarda kvaliteta i sigurnosti. U proizvodnji se koriste samo komponente vrhunskih A-brendova dok se jeftine kopije u startu odbacuju. Što se tiče materijala, pogotovo materijala koji dolaze u kontakt sa hranom, koriste se samo oni koji ni na koji način ne utiču na njen ukus i ispravnost i sigurni su kako za ljude tako i za okolinu.

Najnoviji MIA proizvodi u ponudi

Filtrirajte Proizvode No products found!
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije

No products were found matching your selection.