a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Mini Krčko za kuvanje ukusnih recepata

Mini Krčko za kuvanje metodom sporog, laganog krčkanja na slaboj vatri je prelep i izuzetno koristan aparat. Dugim sporim kuvanjem iz namirnica se izvlače svi hranljivi sastojci, dobija se pun i bogat ukus hrane, i ne dolazi do razgradnje hranljivih materija usled visokih temperatura.

Mini Krčko za kuvanje ukusnih recepata Vas oslobađa potrebe da boravite u kuhinji, obilazite jelo tokom kuvanja i strogo vodite računa o vremenu pripreme i dodavanja namirnica. Ubacite sve sastojke istovremeno u aparat, dodajte vodu, uključite i možete se posvetiti drugim obavezama. Nakon nekoliko sati čekaće Vas slastan obrok spreman za posluženje.

Gordon Ramsey o sporom kuvanju: Jednostavno, zadovoljavajuće i prepuno divnih ukusa i tekstura… preukusno!

Coral aparat za sporo kuvanje 3,5 l 200 W - Mini Krčko SC-300 Baby Orange
Coral aparat za sporo kuvanje 3,5 l 200 W - Mini Krčko SC-300 Baby Orange

Glavne karakteristike

Tradicionalan način kuvanja

Da li ste se ikada pitali zašto svi vole bakinu kuhinju? Odgovor je jednostavan – zato što je bogatog ukusa, puna zdravih, hranljivih sastojaka i pripremljena tako da iz njih izvuče maksimum – sporim kuvanjem! Dok se hrana lagano krčka na vatri svi ukusi se mešaju u predivnoj harmoniji, povrće i pečurke daju joj fantastičnu teksturu dok se meso praktično topi u ustima.

Mini Krčko za kuvanje koristi ovu metodu da na trenutak povrati najukusniji delić Vaše mladosti i podseti Vas na neko prošlo vreme kada je sve delovalo tako lako i jednostavno.

Jednostavno se koristi

Ne želimo da zvučimo hvalisavo ali teško da ćete pronaći aparat za kuvanje lakši za upotrebu od Mini Krčka. Dovoljno je da po receptu ubacite namirnice u njega, odaberete funkciju – High, Low ili Warm – i to je sve!

Smanjuje angažovanje u kuhinji

Iako je sporo kuvanje vremenski duže od tradicionalnog kuvanja, zapravo je mnogo manje zahtevno. Nakon što dodate namirnice po receptu koji želite i uključite Mini Krčko za kuvanje, slobodni ste da se posvetite drugim aktivnostima. Možete kuvati čak i u toku noći ili dok ste na poslu. Po povratku čekaće Vas gotov, ukusan ručak za celu porodicu.

Neko od članova kasni i želite da ga sačekate? Nema hlađenja hrane i ponovnog podgrevanja. Prebacite prekidač aparata na Warm i automatski će održavati hranu toplom sve dok cela porodica ne bude na okupu.

Lako se održava

Hrana pripremljena u Krčku ne ključa, ne peni, ne zagoreva i ne pravi nered u Vašoj kuhinji. Nakon korišćenja dovoljno je da operete keramičku posudu i već je spremna za novo korišćenje!

Štedi struju i novac

Mini Krčko za kuvanje koristi sopstveni izvor električne energije, ne ringlu šporeta. Zbog toga je mnogo efikasniji i višestruko smanjuje troškove kuvanja. Dodajte tome da ga možete koristiti i noću, po jeftinijoj struji i ušteda će biti još značajnija.

Zdravija ishrana

Za razliku od drugih aparata koji kuvaju iznad tačke ključanja, Mini Krčko za kuvanje čuva hranljive materije iz hrane koje su osetljive na visoke temperature. Vitamin C je jedan od tih izuzetno osetljivih nutricienata ali tu su i mnogi drugi vitamini, minerali, antioksidansi i slično. Hranićete se mnogo zdravije i kvalitetnije ukoliko počnete da praktikujete sporo kuvanje u svojoj ishrani.

Mini Krčko ili Super Krčko?

Razlika je samo u tome šta je Vama potrebno. Oba aparata imaju iste funkcije i slične karakteristike i jedina značajnija razlika je u njihovoj veličini.

Super Krčko ima zapreminu od 5,5 do 7,5 litara i namenjen je srednjim i većim porodicama i za pripremu jela koja se prave u većim količinama – kuvana jela za celu porodicu, ajvar, sok od paradajza, džem i pekmez za zimnicu i slično.

Mini krčko ima zapreminu 3,5 litara i namenjen je manjim porodicama, parovima, pojedincima i za pripremu jela koja se prave u nešto manjim količinama – kuvana jela za manju porodicu, sosevi, prelivi, supe, čorbe i slično.

Ne postoji razlika u jelima koje možete pripremati u jednom ili drugom aparatu, razlika je samo u količini. Paprikaši, gulaši, sarme, pasulj, kupus ili grašak podjednako su ukusni i slasni kako u Super Krčku, tako i u Mini Krčku za kuvanje.

Svi aparati za sporo kuvanje u ponudi: