a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

 

Paročistači

Želite ovaj paročistač? Ne čekajte.

Da li želite temeljno čišćenje bez korišćenja hemikalija?

Da li želite da očistite i ono što drugi aparati nisu u stanju?

Da li želite da dezinfikujete prostorije i eliminišete bakterije, grinje i buđ?

Paročistači Ecovitta: Za čist, blistav i mirisan dom (100% bez hemikalija)

U svemu tome pomoći će Vam jedinstveni uređaji – paročistači Ecovitta Aromatic!

Paročistači čiste prostorije pomoću vrele pare. To im omogućava da skidaju tvrdokorne mrlje i fleke koje drugi aparati nisu u stanju da učine, a da pritom ne koriste deterdžente i druge hemikalije. Na taj način čuvaju se tepisi i podloge od potencijalnih oštećenja.

Paročistači Ecovitta Aromatic dozvoljavaju dodavanje aromatizovanih tečnosti zbog kojih će Vaše prostorije biti ne samo čiste već i sveže i mirisne.

Otkrijte na koje sve načine Vam ovi aparati omogućavaju da živite zdravije i urednije, kako smanjuju opasnost od alergija i bolesti, i kako Vam mogu uštedeti novac koji biste inače morali da potrošite da postignete njihove rezultate.

Paročistač Ecovitta: Savršeno čist, blistav i mirisan dom

Zašto su paročistači Ecovitta Aromatic najbolji izbor?

Paročistači Ecovitta Aromatic su idealno rešenje za temeljno čišćenje Vašeg doma. Ne koriste nikakve hemikalije, izuzetno su laki za korišćenje, i možete ih upotrebljavati na bukvalno svim površinama. Osim što čisti, za sobom ostavljaju i prijatnu aromu tako da će prostorije uvek biti blistave i odisati svežinom.

Paročistači sadrže nastavke koji Vam pomažu da doprete do svih teško dostupnih površina. Možete čistiti:

 • kuhinjske elemente
 • kade, lavaboe i wc školjke
 • unutrašnjost automobila
 • rerne
 • prostor između pločica
 • nameštaj
 • zavese
 • ogledala i stakla
 • klima uređaje

bukvalno sve…

Na klasičnim površinama – pločicama, parketu, tepihu – skidaju sve ono što drugi aparati nisu u stanju – fleke, mrlje, ostatke hrane, otiske od gume… Uređaji poseduju kabal velike dužine tako da nikako ne možete doći u situaciju da Vam neka površina bude van domašaja.

Siguran za najmlađe i najosetljivije

Čistije i zdravije okruženje

Za razliku od drugih aparata koji samo uklanjaju prašinu i prljavštinu sa podova, paročistači ih čiste i dezinfikuju. Tepih, parket i pločice mogu izgledati čisto ali postoji samo jedan siguran način da se u to i uverite bez korišćenja jakih hemikalija. Vrela para, čiji intenzitet korisnik sam kontroliše, eliminiše klice, mikrobe i bakterije, grinje, buđ i sve drugo što može izazvati neželjenu reakciju.

Ukoliko imate malu decu ili kućne ljubimce u domu, postoji razlog više da se odlučite za paročistače. I jedni i drugi osetljivi su na jake hemikalije koje se koriste za dezinfikovanje dok paročistači te hemikalije ne koriste.

Pored dezinfekcije podova, možete dezinfikovati plišane igračke, krevete i fotelje, detetovo omiljeno ćebe ili pokrivač. Možete dezinfikovati podlošku Vašeg ljubimca ili ćilim na kojem spava. Jake hemikalije ostavljaju tragove na tkanini. Sa paročistačima ne morate ni razmišljati o tome.

Praktični i laki za upotrebu

Paročistači Ecovitta Aromatic toliko su praktični da ih lako možete podići i dohvatiti najviša mesta u stanu. Dve ergonomske ručke pružaju siguran hvat i obezbeđuju prirodan položaj vaših dlanova, tako da ne dolazi do umaranja niti bola nakon dužeg korišćenja.

Ne postoji crevo koje vučete za sobom niti baza koja zapinje i o koju se saplićete. Ne zauzimaju suvišno mesto u ormanu niti stoje u kutiji koju nemate želju ni da raspakujete. Biće Vam uvek na dohvat ruke i koristićete ih stalno i u svakoj prilici.

Uređaji su spremni za samo 30 sekundi. Klasičnim paročistačima je potrebno i do 15 minuta da dostignu radnu temperaturu i budu spremni za korišćenje.

Na podešavanju sa najjačom parom možete ih koristiti čitavih 30 minuta bez prestanka, a u svakom trenutku možete dopuniti rezervoar hladnom vodom i nastaviti čišćenje i dezinfikovanje prostora bez čekanja. Dodajte par kapi arome i prostorije će biti ne samo čiste već i sveže i mirisne.

Paročistači za sve izazove

Uz aparat dolazi nekoliko nastavaka za sve vrste podloga. Glavni nastavak možete koristiti na podovima – parketu, pločicama i tepisima. Manji nastavak je pogodan za nameštaj i druge mekše površine. Tu je i nastavak za glatke površine, stakla i ogledala.

Prvi od dva mala nastavka služi za uporne mrlje i fleke. Koristite ga za skidanje otisaka na parketu, za čišćenje rerne, prostora oko šporeta i kuhinjskih elemenata, za struganje naslaga između pločica… U paketu ih dolazi nekoliko tako da ih možete menjati po nameni – jedan za prostor gde se priprema hrana i jedan za podove.

Drugi mali nastavak je beskontaktan, naziva se deflektor i ima dve funkcije. Glavna funkcija je da kontroliše dotok pare za druge nastavke kako ne bi dolazilo do curenja vode, a možete ga koristiti i samostalno za osetljive predmete i podloge, za dezinfekciju ili omekšavanje upornih fleka.

Glavne karakteristike

 • Multifunkcionalni sistem za čišćenje parom
 • Idealan za kompletno čišćenje doma
 • Bez korišćenja deterdženata i hemikalija
 • Bez tragova na površini
 • Ubija klice, bakterije, buđ i grinje
 • Spreman za upotrebu za 30 sekundi
 • Dezinfikuje površine
 • Postiže visok stepen higijene
 • Prilagođen zaštiti životne sredine
 • Veliki kapacitet rezervoara
 • Osvežava prostor dok čistite
Bez deterdženata i hemikalija

Uštedite čuvajući zdravlje

Paročistači Ecovitta štede Vam ne samo vreme već i novac. Umesto da plaćate skupe deterdžente i hemikalije za dezinfekciju koje sigurno nisu najzdraviji izbor za korišćenje u domu, možete koristiti vrelu paru sa istim, i boljim efektom. Hemikalije takođe imaju neprijatan miris i ostaju lepljive nakon nanošenja pa privlače prašinu i prljavštinu.

Možete čistiti filtere za klima uređaje i lično oprati unutrašnjosti automobila umesto u perionici.

Možete koristiti običnu vodu sa česme u aparatu umesto kupovne destilovane vode. Na taj način štedite praktično svaki put kada ga upotrebljavate.

Paročistači poseduju četkicu za čišćenje kamenca u generatoru pare. Njenim korišćenjem produžavate radni vek uređaja, eliminišete potrebu za servisiranjem i dugoročno štedite novac.

Pogledajte u prodavnici:

Filter Products Showing all 2 results
Sortiraj po
Raspon cena
Brend

Sviđa Vam se ono što ste videli?