a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Slow Cooker: Kuvajte lakše uz Super KRČKO

Slow Cooker pruža Vam jedinstvenu priliku da po izuzetno povoljnim uslovima kuvate tradicionalna jela na način na koji se to radilo vekovima.

Za Vas smo obezbedili aparat, kod nas poznat kao Super KRČKO. Na celom tržištu, pod originalnim imenom i karakteristikama, on postoji jedino u našoj ponudi.

ŽELITE DA OLAKŠATE SEBI KUVANJE? NE ČEKAJTE!

Slow Cooker: Kuvajte lakše uz Super KRČKO

Super Krčko: Najbolji Slow Cooker aparat na tržištu

Šta čini Super KRČKA tako izuzetnim?

U njemu možete pripremati raznovrsna jela i poslastice. Slow Cooker je nezamenljiv za zaposlene, mlade bračne parove, samce, studente i ostale koji imaju malo vremena za nadgledanje kuvanja, a veliki su gurmani i uživaju u zdravoj i ukusnoj domaćoj hrani.

Pripremljenu hranu stavite u Slow Cooker, uključite ga i onda možete slobodno otići svojim poslom. Ne brinite se jer vas nekoliko sati zatim, zavisno od recepta i položaja preklopnika, čeka gotovo, skuvano jelo. Opustite se, servirajte ga i uživajte u svakom zalogaju divno skuvane zdrave domaće hrane.

Super KRČKO je aparat kojim na NAJLAKŠI način NAJBRŽE i NAJEKONOMIČNIJE možete pripremiti pregršt različitih jela.

KUVAJTE TRADICIONALNA JELA BOGATOG UKUSA!

Slow Cooker: Kuvajte lakše uz Super KRČKO

Najlakše

Jer vam je za uspešno kuvanje jedino potrebno da pripremljenu hranu stavite u keramičku posudu Slow Cooker-a, uključite ga na željeni način kuvanja i to je sve. Nije vam potreban šporet niti posuda. U toku kuvanja nije potrebno mešanje ili nadgledanje – zaista NAJLAKŠE jer ne morate brinuti da hrana ne zagori, iskipi…

Najbrže

Jer do skuvane hrane stižete efikasnije nego kuvanjem u EXPRESS loncu!

U toku kuvanja u express loncu Vi morate da brinete o temperaturi i vremenu kuvanja. Dalje, morate da sačekate da se pritisak u loncu snizi i na kraju da se jelo ohladi za serviranje. Sve ovo traje bar pola sata!

Pre odlaska na počinak ili ujutru na posao, osam sati ili četiri sata pre očekivanog vremena, po dugotrajnom kuvanju u Slow Cooker-u, jelo je ODMAH spremno za serviranje. Čak ni minut Vam nije potreban za nadgledanje kuvanja. Pri kuvanju nema jakog isparavanja, voda se zadržava kao i hranljivi sastojci namirnica. Zato je Slow Cooker idealan za spremanje mnogih dijetalnih kuvanih jela.

Neka Vam onda svakoga dana nakon posla Super KRČKO poželi dobrodošlicu sa već skuvanim ukusnim i toplim obrokom!

Najekonomičnije

Jer aparat za sporo kuvanje maksimalno troši 320 w/h, a to je 10 puta manje nego što je potrošnja najveće grejne ploče štednjaka. Ako još kuvate preko noći kada je jeftinija struja, ušteda će biti još i veća!

Sve što je potrebno je da npr. ujutru posle noćnog kuvanja postavite preklopnik u položaj AUTO tj. održavanje temperature najpogodnije za serviranje jela. Vatrostalni stakleni poklopac onemogućava gubitak toplote pri kuvanju i održava temperaturu najpogodnijom za serviranje jela.

SUPER KRČKO VAM ŠTEDI VREME I NOVAC!

Slow Cooker: Kuvajte lakše uz Super KRČKO

Šta sve može da se sprema u Super Krčku?

Ukratko sve! U velikoj keramičkoj posudi od 6,5 l mogu se spremati: supe, čorbe, sosovi, umaci, glavna jela, zimnica, slatka, džemovi, poslastice…

Napominjemo da je za kuvanje u Slow Cooker-u potrebno znatno manje vode jer se kuvanjem malo troši, kao i da je za neka jela potrebno da se meso prethodno zapeče ili da se jedan od sastava jela prethodno pripremi u drugoj posudi, na poseban način!

Upoznavanjem osobina kuvanja u Slow Cooker-u ubrzo ćete i sa lakoćom samostalno kreirati svoje nove recepte. Kuvanje u Slow Cooker-u je neobično jednostavno ali i različito od uobičajenog načina kuvanja!

Kada savladate osnove “sporog” kuvanja brzo ćete se uveriti da Vam je Super KRČKO zaista nezamenljiv.

OSTVARITE DODATNE POGODNOSTI ONLINE KUPOVINOM!

Odaberite Vaš model: