a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

Valira je španski brend koji uspešno posluje preko 35 godina. Osnovna karakteristika njihovih proizvoda je vrhunski kvalitet i dizajn kao i ispunjavanje strogih standarda za očuvanje zdravlja i prirodne okoline.

Valira – Karakter. Strast. Zadovoljstvo

Jedna od najvažnijih Valirinih linija proizvoda je ona za proizvodnju kvalitetnih i izdržljivih torbi, ranaca i nesesera. Bitan program čine i termoizolacione torbe koje imaju sposobnost da dugo održavaju temperaturu u svojoj unutrašnjosti i spreče brzo grejanje i hlađenje sadržaja.

Ovo se postiže inovativnim materijalima i vrhunskom izradom koja usporava efekte spoljašnjih uticaja i u stanju je da spreči rast i pad temperature veći od 10°C čitavih 14 sati. To ih čini idealnim za jednodnevne aktivnosti, odlazak na plažu, kampovanje, piknik, šetnju, nošenje ručka i napitaka, čuvanje kozmetičkih preparata i slično.

Posebna pažnja posvećena je brizi o zdravlju ljudi i zaštiti životne sredine. Korišćeni materijali i proizvodni procesi nemaju negativan uticaj na prirodu i svi proizvodi se mogu sigurno koristiti u svakodnevnim aktivnostima.

Svi proizvodi se izradjuju u zemljama Evropske unije, najčešće po sopstvenim patentima Valirinih renomiranih stručnjaka. Visokokvalitetni Valirini proizvodi poseduju sve međunarodne sertifikate za kvalitet kao i zdravstvenu ispravnost.

U našoj bogatoj ponudi možete pronaći Valira proizvode koje ne možete nabaviti nigde drugde na tržištu. Direktnom online prodajom i prodajom preko široke mreže saradnika u svim većim gradovima u Srbiji, cilj nam je da svakome omogućimo da uživa u jedinstvenom kvalitetu koji brend Valira nudi.

Najnoviji Valira proizvodi u ponudi

Filter Products Showing all 5 results
Sortiraj po
Status proizvoda
Kategorije

Saznajte više o brendu Valira na sledećem linku.