Tradicija. Povjerenje. Stručnost.

Tako bismo ukratko mogli nazvati principe po kojima naša kompanija funkcioniše i raste već pune tri decenije.

Naravno, u početku je sve to bilo nešto što se gradilo i stvaralo od nule, ali naša odluka je od starta bila da bilo kakvu brzu zaradu ignorišemo zarad stvaranja dugoročnog odnosa sa kupcima, klijentima, saradnicima i poslovnim partnerima.

Naših proizvoda nema u supermarketima i tržnim centrima. Rijetko ćete čuti da se reklamiraju ili promovišu u medijima. Pa ipak, uspješno poslujemo već godinama uz stalan rast i razvoj, čak i kroz krize na koje drugi nisu ostali imuni. Kako to?

Aparati za sporo kuvanje

Ugled stvoren "od usta do usta"

Odgovor je zapravo veoma jednostavan.

Naše proizvode promovišu naši saradnici i kupci – Vaše komšije, poznanici, prijatelji i rođaci. Vi vjerujete njima da će Vam ponuditi nešto kvalitetno, korisno i dugovječno, kao što oni vjeruju nama da ćemo takve proizvode obezbijediti.

Jedan dug lanac povjerenja koji jednom započet traje godinama.

I zato o nama vjerovatno nećete čuti iz medija. Čućete od Vaših poznanika i prijatelja zadovoljnih proizvodom koji su i sami nabavili.

Aparati za krofnice

Naš cilj je zadovoljan kupac

Duboko vjerujemo da cilj kompanije nije samo prodaja već stvaranje dugoročnog odnosa sa ljudima na obostrano zadovoljstvo. Kroz direktnu prodaju i stalni kontakt sa kupcima, naučili smo da ih posmatramo kao dio porodice i sa njima postupamo uz brigu i poštovanje.

U svaki proizvod koji nudimo je uloženo mnogo truda kako bi se zadovoljili najviši kriterijumi po pitanju kvaliteta, funkcionalnosti i dugovječnosti, i obezbijedila podrška koja ne prestaje onog trenutka kada istekne garancija.

Upravo time iznova i zaslužujemo njihovo povjerenje.

Vrhunski proizvod

U svaki artikal uloženo je puno napora kako bi se dobio najbolji mogući proizvod koji će Vas dugo i kvalitetno služiti. Cilj nam je da u našoj ponudi imamo odgovor za svaku potrebu koju možete imati.

Kvalitet dostupan svima

Vjerujemo da svako zaslužuje da uživa u kvalitetnim proizvodima. Zbog toga promovišemo kupovinu na rate, sindikalnu prodaju, akcije, popuste i sve druge oblike promocija.

Briga o kupcima

Naš cilj je uvijek zadovoljan kupac. Bilo putem kvalitetnog proizvoda, ili podrške koja omogućava da proizvod dugo nastavi da koristi i nakon isteka garancije.

Usisivači

O nama

Postojimo na Balkanu već treću deceniju i uspješno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja – na teritorijama Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore, Srbije i Kosova i Metohije.

Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni distributeri brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria, Sharp i mnogih drugih.

Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posuđa, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namijenjeni ljepoti i zdravlju.

Mikser sa posudom od INOX-a

Kako naručiti proizvode?

Naša kompanija bavi se direktnom prodajom proizvoda. To znači da ih ne možete naći u običnim prodavnicama ali se možete upoznati sa njima online.

Nakon što pronađete proizvod koji Vam se dopada, možete nas kontaktirati i uputićemo Vas na Vama najbližeg predstavnika preko goga možete naručiti.

Ili nas posjetite u našem izložbenom salonu u ulici Srpskih vladara 9, Istočno Sarajevo.

PRODAVNICA

KONTAKT

GARANCIJA I SERVIS

Prijavite se

Nemate nalog?

Ovaj sajt koristi kolačiće kako bismo unaprijedili Vaše iskustvo na našem sajtu. Korišćenjem našeg sajta prihvatate korišćenje kolačića.
Počnite da kucate kako biste videli proizvod koji tražite.
Početna
Prodavnica
0 Lista želja