a

Dobro došli na zvaničnu prezentaciju Fagor.BA, zvaničnog distributera brendova Fagor, Coral, Macht, Arnica, Pyrex, Bamix i mnogih drugih.

fagor-logo-white

Naš cilj je zadovoljan kupac

Duboko verujemo da cilj kompanije nije samo prodaja već stvaranje dugoročnog odnosa sa ljudima na obostrano zadovoljstvo. Kroz direktnu prodaju i stalni kontakt sa kupcima, naučili smo da ih posmatramo kao deo porodice i sa njima postupamo uz brigu i poštovanje.

U svaki proizvod koji nudimo je uloženo mnogo truda kako bi se zadovoljili najviši kriterijumi po pitanju kvaliteta, funkcionalnosti i dugovečnosti, i obezbedila podrška koja ne prestaje onog trenutka kada istekne garancija.

Upravo time iznova i zaslužujemo njihovo poverenje.

Vrhunski proizvod

U svaki artikal uloženo je puno napora kako bi se dobio najbolji mogući proizvod koji će dugo i kvalitetno služiti svoje vlasnike. Cilj nam je da u našoj ponudi imamo odgovor za svaku potrebu koju možete imati.

Kvalitet dostupan svima

Verujemo da svako zaslužuje da uživa u kvalitetnim proizvodima. Zbog toga promovišemo kupovinu na rate, sindikalnu prodaju, akcije, popuste i sve druge oblike promocija.

Briga o kupcima

Naš cilj je uvek zadovoljan kupac. Bilo putem kvalitetnog proizvoda, ili podrške koja omogućava da proizvod dugo nastavi da koristi i nakon isteka garancije.

O NAMA

Postojimo na Balkanu već treću deceniju i uspešno prodajemo naše kvalitetne proizvode u čitavom nizu zemalja – na teritorijama Bosne i Hercegovine, Srbije i Kosova i Metohije, Makedonije i Crne Gore.

Generalni smo zastupnici, uvoznici i ekskluzivni distributeri brendova visoke i srednje visoke klase: Fagor, Coral, Sharp, Valira, Pyrex, Macht, Arnica, Elisabeth of Bavaria i mnogih drugih.

Aktivno radimo u oblasti kristala, keramike, stakla, posuđa, malih kućnih aparata kao i proizvoda koji su namenjeni lepoti i zdravlju.

GDE SE NALAZIMO?

Naša kompanija bavi se direktnom prodajom proizvoda. To znači da ih ne možete naći u običnim prodavnicama ali se možete upoznati sa njima preko naših izložbenih salona i prodavaca/saradnika u svim većim gradovima u zemlji i inostranstvu.

Kontaktirajte nas >>>

28

Godina na tržištu

57

Zemalja u Evropi i svetu

1.201.535

Zadovoljnih klijenata

2.289.793

Prodatih proizvoda